web analytics

Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming Mask review

Op een goede huidverzorging kun je maar beter niet teveel besparen maar soms zijn bepaalde producten écht wel heel duur. Een goed voorbeeld hiervan is het Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming masker.

Dit maskertje kost maar liefst € 63 dus voor dat geld mag het ook wel goed zijn, toch? Wel, ik heb het voor jullie getest om te zien of dit product zijn geld wel of niet waard is.

Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker verder!

Avant: het merk

Avant Skincare is een natuurlijk schoonheidsmerk speciaal gericht op de huid en het algemene welzijn. Het merk werkt samen met internationale wetenschappers voor de meest nuttige, kostbare ingrediënten die de gevoelige huid versterken, verbeteren en beschermen.

Elk product is een voedende combinatie van hoog presterende en natuurlijke ingrediënten die elkaar aanvullen om je huid in balans te brengen en te perfectioneren. Door de combinatie van wetenschap en natuur krijgt jehuid de meest effectieve verzorging die er is, waardoor ze langer gezond blijft.

Doordat ze dus zo sterk inzetten op kwalitatieve ingrediënten en uitgebreid wetenschappelijk onderzoek is het best wel een luxemerk. Dat zou volgens menig beautyliefhebber wel terecht moeten zijn aangezien hun producten echt de crème de la crème zijn.

Het Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming masker

Het Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming masker is een maskerte dat de huid op verschillende gebieden mooier zou moeten maken. Het maskertje zou de poriën moeten verfijnen, de teint verfrissen en onzuiverheden en overtollig talg aanpakken.

Dit doet het aan de hand van de volgende ingrediënten:

  • Roos: Helpt om dode huidcellen te verminderen om zo een stralende, heldere teint te bekomen die er jong en gezond uitziet. De lichtreflecterende eigenschappen van rozen zorgen nog eens extra voor een frisse look.
  • Hyaluronzuur: Helpt om vocht naar de huid toe te trekken en het vast te houden. Hierdoor lijkt de huid minder droog en worden droogtelijntjes en fijne lijntjes minder zichtbaar.
  • Vitamine E & zoete amandelolie: Houden de huid gezond terwijl ze deze ook beschermen tegen UV-schade waardoor de huid op langere termijn zachter, frisser én strakker oogt.

Mijn review

Ik heb het Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming masker natuulijk zelf ook grondig uitgetest om te zien of het echt zo fijn is en wel effectief zijn geld waard is.

Ik heb zelf een vette maar vochtarme huid. Mijn T-zone is vrij vet en heeft vaak last van onzuiverheden en overtollig talg terwijl mijn wangen vaak droog aanvoelen. Dit masker klonk dus zeer interessant in combinatie met mijn huidtype.

Al meteen na het eerste gebruik voelde mijn huid ontzettend lekker en zacht aan. Mee-eters en andere onzuiverheden leken inderdaad een flink stuk minder en mijn huid voelde lekker schoon aan zonder ze uit te drogen. Ook krijg je meteen na gebruik al een stralende glans op je gelaat, precies alsof je net thuiskomt van een spa.

Ik vind het zeker een fijn maskertje alleen ja… De prijs is nogal hoog. Het masker doet alles wat het belooft maar er zijn wel meerdere maskers op de markt die dit effect hebben en dan toch net dat tikkeltje goedkoper zijn. Je kunt vast voor 20 à 30 euro een soortgelijk product vinden dat waarschijnlijk hetzelfde resultaat zal bieden.

Het is dus zeker geen slecht product en als je eens goed wilt splurgen op skincare kan ik het zeker aanraden, vooral dan ook voor mensen met een gemengd huidtype. Ik ga mijn eigen tube met veel plezier opmaken maar ik denk niet dat ik nog een nieuwe in huis ga halen.

Wil je het graag een keertje proberen? Het Avant Harmonious Rose Quartz Revitalising & Firming Mask kost € 62,95 en is verkrijgbaar bij Lookfantastic Nederland.

Zou jij zoveel geld spenderen aan een skincare item?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?