web analytics

Avant Skincare Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask

Het Avant Skincare Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask (een hele mond vol) is een uniek oogmasker dat je ‘s avonds voor het slapengaan aanbrengt. Dit zou ervoor moeten zorgen dat je ‘s ochtends ontwaakt met een frisse, wakkere blik en een gehydrateerde huid rondom de ogen.

Het product is aan de redelijk prijzige kant dus natuurlijk moest ik het wel voor jullie uitproberen toen ik het een tijdje terug in de Goodiebox Mei ontving. Ondertussen heb ik het product al een tijdlang kunnen proberen.

Is dit oogmasker z’n geld echt waard? Je leest het in dit artikel!

Tegenwoordig heb je voor alles wel een masker. Zo bestaan er o.a. maskers voor je lippen, voor je handen en zelfs al voor je voeten die je ‘s nachts voor het slapengaan aanbrengt. Zo’n ander type masker dat tegenwoordig steeds populair wordt is het oogmasker.

Dit is eigenlijk een soort van sterkere oogcrème die je gewoon mag laten zitten en dus niet hoeft in te wrijven. Het resultaat hiervan zou een wakkere, uitgeruste blik moeten zijn. Hierdoor is zo’n oogmasker dus perfect geschikt voor hardnekkige wallen en/of donkere kringen.

Een oogmasker dat ik recent uittestte is het Avant Skincare Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask. Dit masker zou dus specifiek op het verminderen van de wallen moeten werken waardoor je ‘s ochtends dus met een uitgeruste blik wakker zou worden.

Het Brightening & De-Puffing Hyaluronic Overnight Eye Recovery Mask is verrijkt met revolutionaire ingrediënten die speciaal zijn geformuleerd voor het delicate gebied rond de ogen. Met een combinatie van hyaluronzuur, sheaboter en pullulan, helpt dit innovatieve nachtmasker zwellingen en wallen te verminderen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor de oogcontouren stralend en verfrist zijn.

Dat er veel hyaluronzuur en sheaboter in het product zit merk je al meteen bij het eerste gebruik. Zodra je het product aanbrengt rondom de ogen voel je dat het wat vettig is maar het voelt wel heel erg aangenaam aan rondom de ogen. Het is als het ware een hydratatiebom voor de huid en dat merk je dus vrijwel meteen. Je hoeft dus niet te wachten tot de ochtend later om al wat effect te hebben van de crème.

Wat me ook wel meteen opviel bij deze oogcrème is de sterke geur. Dit vond ik zelf persoonlijk wat minder maar ik weet dat veel mensen wel fan zijn van een (lekker) geurtje in hun huidverzorging dus het zal waarschijnlijk niet bij iedereen storen.

Na een nachtje slapen valt gelijk op dat je ogen inderdaad veel minder vermoeid lijken. Hardnekkige donkere kringen krijgt deze oogcrème niet meteen weg maar op wallen heeft het zeker en vast effect. Je ogen lijken gelijk minder puffy en dankzij de hydraterende ingrediënten blijft je concealer ook mooier en beter zitten.

Als je een belangrijke dag voor de boeg hebt zou het dus zeker wel kunnen lonen om dit oogmaskertje de avond ervoor aan te brengen.

Maar of het nu echt zo’n musthave is die zijn geld absoluut waard is? Daar twijfel ik eerlijk gezegd een beetje over. Ja, de resultaten zijn er zeker wel en het oogmasker is ook zeer fijn in gebruik maar zoveel andere oogcrèmes zijn dat ook. Het zou goed kunnen dat je betere resultaten boekt als je echt al last hebt van kraaienpootjes en lijntjes rond de ogen maar bij mij persoonlijk deed het masker niet zo extreem veel, zeker niet in vergelijking met een andere standaard oogcrème.

Conclusie? Fijne crème die goed z’n werk doet maar ik vind het niet perse z’n geld waard. Wil je de crème echter toch eens proberen, dan vind je dit Avant oogmaskertje voor € 83,95 bij Lookfantastic Nederland.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?