BABOR I Love Ampoule concentrates

Ampullen in kuurvorm zijn de beste manier om je huid meteen een stevige oppepper te geven. Ze zijn klein maar zeer krachtig. Op momenten dat mijn huid het écht kan gebruiken hou ik er wel van om zo’n kuurtje te gebruiken. De laatste ampullen die ik geprobeerd heb waren de BABOR I Love Ampoule concentrates, oftewel een kit met de allerbeste ampullen van BABOR.

BABOR is een professioneel merk uit het schoonheidssalon. Het merk staat vooral bekend omwille van hun geweldige ampullen. Kleine producten maar ze hebben een grote invloed op je huid.

Een goede manier om de ampullen van BABOR uit te proberen is de BABOR I Love Ampoule concentrates set. Binnen deze set vind je een volledige 7-dagen kuur aan ampullen met daarin alleen de allerbeste ampullen die BABOR te bieden heeft.

Alle ampullen binnen deze kuur zijn volledig op elkaar afgestemd om je zo een prachtige huid te verzekeren na 1 week tijd.

 

 

De start van deze kuur is een intensieve hydratatie. Vervolgens krijgt de huid verschillende werkstoffen voor een doelgerichte vitalisering, regeneratie en versterking van de huid. Nadat de huid optimaal werd voorbereid, leveren de ampullen uit de reeks Lift & Firm de nodige anti-aging aan.

Dit zijn alle ampullen binnen deze 7-dagen kuur:

  • Hydra Plus – hydrateert op intensieve wijze
  • Perfect Glow – hydrateert op intensieve wijze en creëert een optisch jeugdige glow
  • Beauty Rescue – versterkt de huid voor meer weerstandsvermogen en uitstraling
  • Active Night – actief herstel van de huidcellen gedurende de nacht
  • Oxygen Plus – effectieve bescherming voor overdag met anti-pollutie effect
  • 3D Firming – een werkstof complex van organisch silicium en extracten uit de gele papaver verbetert de weefselstevigheid en de huidelasticiteit
  • Lift Express – antirimpeleffect door microalgenextract

Deze BABOR I Love Ampoule concentrates kit is dus bedoeld om een week lang te gebruiken om je huid op álle vlakken van de juiste verzorging te voorzien.

De kit bevat de best verkochte en meest geliefde ampullen, al moet ik wel zeggen dat niet ieder product even geschikt was voor mijn huid. Dat is meteen het ‘nadeel’ van zo’n algemene kit. Over het algemeen was ik heel erg tevreden van de werking, al voelden sommige ampullen een beetje te rijk aan voor mijn huid.

BABOR heeft meerdere kits met ampullen in hun assortiment zitten. Zo’n kit zoals deze BABOR I Love Ampoule concentrates kit is ideaal om alle ampullen van BABOR te leren kennen, ook al is niet ieder product meteen je ding. Ik ben dus toch blij dat ik ze allemaal eens heb kunnen uitproberen!

De ampullen waren ook zeer makkelijk in gebruik. In het begin lijkt het wat lastig om ze open te breken maar je hebt wel vrij snel door hoe het werkt. Je moet alleen wel een beetje voorzichtig zijn tijdens het breken dat je niet téveel kracht gebruikt, anders verspil je veel te veel product.

Gelukkig zit er in deze BABOR ampullen genoeg product om je huid van een royale laag product te voorzien. Bij andere merken heb ik toch vaak het gevoel dat er nét niet genoeg product in de ampullen verpakt zit. Daar heb je bij BABOR dus geen last van!

Wil je je huid dus graag eens verwennen met een echte luxekuur? Dan zijn deze BABOR I Love Ampoule concentrates misschien wel iets voor jou. Het is een fijne en betaalbare manier om de bestverkochte ampullen van BABOR eens een keertje uit te proberen. Na een week voelt én ziet je huid er ook gewoon een stuk beter uit.

Zo’n kuur is ideaal om te doen vlak voor oftewel vlak na een drukke, stressvolle periode. Dan kan je gezicht zeker wel wat extra’s gebruiken, waarbij zo’n complete kit dus wel handig is.

De BABOR I Love Ampoule Concentrates kit kost € 24,90 voor 7 luxe ampullen. Meer informatie vind je via de website van BABOR.

UPDATE 22/07/2022: Op dit moment is de I Love Ampoule kit niet meer verkrijgbaar. Het is wel nog steeds mogelijk om andere ampullen te bestellen via BABOR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?