BABOR Oxygen Foam Cleansing Mask

Bubbelende maskers zijn helemaal in trend tegenwoordig. Steeds meer merken lanceren maskers die je gezicht doen schuimen of bubbelen, wat natuurlijk een grappig effect geeft. Daarbuiten hebben deze foaming masks ook een zeer goede werking op de huid! Ik testte het BABOR Oxygen Foam Cleansing Mask, in mijn ogen een van de betere foam maskers. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

BABOR Oxygen Foam Cleansing Mask

Foam maskers, schuim maskers of bubble maskers: je kunt er gewoon niet meer omheen de laatste tijd. Binnen de parfumerie of binnen het schoonheidssalon, meerdere merken bieden het aan tegenwoordig. Maar waarom zijn dit soort maskers nu zo populair?

Allereerst zijn dit soort schuimende maskers gewoon een grote hype omdat ze leuk zijn om te zien. Het is echt grappig om zo’n maskertje aan te brengen en het daarna te zien schuimen of bubbelen op je gezicht.

Daarbuiten zijn dit soort maskers ook populair omdat ze gewoonweg goed merken. Maskers met een bubbelend of schuimend effect staan er voornamelijk om bekend dat ze extra veel zuurstof aan de huid teruggeven. Ook zorgen ze vaak voor een extra diepe reiniging die je huid goed schoon maakt zonder ze uit te drogen.

Een goed voorbeeld van een fijn foaming mask is het BABOR Oxygen Foam Cleansing Mask. Dit is een sheet mask dat je aanbrengt nadat je je huid gereinigd hebt. Je brengt het gewoon aan over je gelaat en laat het opschuimen voor max. 10 minuten.

BABOR Oxygen Foam Cleansing Mask

Hoe werkt het BABOR Oxygen Foam Cleansing Mask?

Binnen enkele seconden na het aanbrengen ontstaat er al een zacht prikkelend, verzorgend schuim op de huid. Dit schuim zorgt ervoor dat je huid extra diep gereinigd wordt én dat alle dode huidcellen goed loskomen. Het is dus de ideale voorbereiding op een diepgaande verzorging omdat het je poriën helemaal klaarstoomt.

Waar je wel op moet letten is dat je vooraf je huid niet gaat scrubben of peelen. Ik doe dat bij een gewoon masker meestal wel altijd maar bij dit masker mag je dat absoluut niet doen! Als je dat zou doen zou je je huid dubbel gaan peelen en dat is teveel van het goede.

Ik was eerst dus wel een beetje bang dat zo’n prikkend bruisend masker te agressief zou zijn voor mijn gevoelige huid maar gelukkig valt dat dus goed mee! Zolang je niet te agressief reinigt vooraf zou het echt geen probleem mogen vormen.

Ben je dus nog op zoek naar een speciaal maskertje dat zowel fun is om aan te brengen én dat tevens ook een goede werking heeft? Dan is het BABOR Oxygen Foam Cleansing Mask zeker iets voor jou!

Je betaalt € 14,90 voor 3 stuks dus dat komt neer op ongeveer € 5,00 per maskertje. Niet meteen supergoedkoop om slechts eenmalig te gebruiken maar ook weer niet overdreven duur zoals de sheetmasks uit de parfumerie. Op het moment dat mijn huid erg grauw is en veel last heeft van dode huidcellen heb ik zeker baat bij zo’n masker dus voor mij is het het geld alleszins wel waard.

Alle BABOR producten zijn verkrijgbaar in het schoonheidsinstituut en op de website van BABOR.

Heb jij al eens zo’n maskertje geprobeerd?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?