Babor Reversive Anti-Aging Overnight Mask

Overnight Masks zijn een echte hype tegenwoordig en dat is geheel terecht. Het is een mix tussen een nachtcrème en een maskertje dat je voor het slapengaan aanbrengt, waardoor je later met een stralende huid ontwaakt. Ik testte het Babor Reversive Anti-Aging Overnight Mask en ben inmiddels helemaal verkocht! Benieuwd naar mijn review? Lees dan zeker verder.

Babor Reversive

Vroeger stond ik nogal sceptisch tegenover het concept. Een ‘overnight mask’ leek mij gewoon een extra volle nachtcrème te zijn die je moest laten zitten i.p.v. echt in te smeren. Het leek dus gewoon een fancy naam voor een bestaand product. Toch begonnen steeds meer merken overnight masks uit te brengen en het concept bleek ook echt aan te slaan. De beautyliefhebber in mij was dus toch wel nieuwsgierig geworden en ik besloot het gewoon te proberen.

Inmiddels ben ik helemaal fan want zo’n overnight mask doet toch veel goeds voor mijn huid. Het principe is ook heel anders dan ik me had voorgesteld! Het werkt namelijk als volgt:

Eerst breng je het overnight mask aan zoals je met een gewoon maskertje zou doen, alleen gebruik je dit vlak voor je gaat slapen. Je laat het maskertje 10 minuten goed inwerken, zoals bij ieder ander masker. Daarna masseer je het overtollige masker licht in in de huid, je wast het dus niet af zoals je normaal zou doen. Hierna ga je slapen en daarna hoor je met een stralende huid wakker te worden.

Babor Reversive

Dit Babor Reversive Anti-Aging Overnight Mask doet in ieder geval wat het moet doen want mijn huid heeft nog nooit eerder zó zacht (maar niet vettig!) aangevoeld ‘s ochtends. Mijn huid straalt en glanst meer, voelt comfortabeler aan en ook mijn make-up applicatie ziet er veel beter uit. In combinatie met een goede chemische peeling krijg je echt een zacht velletje!

Ik smeerde sowieso al altijd een anti-aging product voor ik ging slapen want, ondanks dat ik nog maar 23 ben, is anti-aging toch wel belangrijk. Preventie is zeer belangrijk want eens je rimpels hebt valt er niet zoveel meer aan te doen. Voorkomen is belangrijker dan genezen en met een goede nachtverzorging kom je al een heel eind.

babor-overnight-3

Ik ben zeker fan van dit Babor Reversive Anti-Aging Overnight Mask. Ik vind het zo handig dat ik gewoon kan gaan slapen met dit maskertje en dus nergens rekening mee hoef te houden, mijn huid herstelt zichzelf gewoon terwijl ik slaap.

Voor dit heerlijke masker betaal je € 56,00 maar voor mij is het alleszins elke cent waard. Je hebt er ook niet veel van nodig en je hoeft het slechts 2 keer per week te gebruiken. Meer info vind je via de website van Babor.

Gebruik jij al een overnight mask?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?