The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit 2

De liquid lipsticks van The Balm zijn echt mijn favoriet. Ze hebben prachtige kleuren, een heerlijke minty smaak en ze blijven ook nog eens lang zitten zonder mijn lippen uit te drogen. Ik heb eerder al de eerste Mini Kit gereviewed, net als een aantal full size liquids. Dit keer wil ik jullie graag voorstellen aan de The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit 2, een set met nieuwe kleurtjes. Kijk je mee?

Sinds ik liquid lipsticks ontdekt heb draag ik bijna niks anders meer. Vooral die van The Balm vind ik énorm fijn in gebruik! Voor mij moet een goede liquid lipstick longwearing en goed gepigmenteerd zijn maar ze mogen mijn lippen niet te sterk uitdrogen. Dat heb ik vaak met liquid lipsticks, zeker met merken zoals bv. Colourpop. Bij The Balm heb ik daar helemaal geen last van! Een liquid lipstick gaat altijd wel wat uitdrogend zijn maar er zit toch zeker wel wat verschil tussen binnen alle merken.

Het leukste aan The Balm vind ik de The Balm Meet Matte Hughes Mini Kits. In deze kits krijg je 6 mini liquid lipsticks zodat je verschillende kleuren uit kunt proberen. De mini’s lijken op het eerste zicht best klein maar doordat de lipsticks zo gepigmenteerd zijn doe je er énorm lang mee. Van de eerste kit zijn er lipsticks bij die ik wekelijks gebruik en die nog altijd niet op zijn.

Bij de allereerste The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit kreeg je voornamelijk veel warme roodachtige tinten. In de tweede versie, die ik jullie vandaag laat zien, krijg je vooral donkere tinten met ook lekker veel paars & berry binnen de selectie. Ideaal voor de herfst en winter!

Mijn persoonlijke favorieten van deze kit zijn Romantic en Reliable. Reliable lijkt in de verpakking echt scary donker bruin, een beetje retro zelfs. Op de lippen komt het gelukkig wel goed tot zijn recht en krijg je dé ideale bruintint voor de herfst. Romantic is dan weer een klassiek rode kleur die niet extreem warm of extreem koud is, het is echt een neutrale kleur. Loyal uit de originele kit is in vergelijking veel warmer!

Ook bij deze kit waren alle kleuren weer een plezier om te gebruiken. Er was 1 kleur waar ik wat problemen mee had en dat was de lichtpaarse Affectionate. Op de swatches kun je ook zien dat deze kleur zich redelijk hard hecht aan de drogere stukken op mijn lippen en daar kun je dus ook een licht kleurverschil zien. Je kunt dus best je lippen even scrubben voor je deze kleur aanbrengt. Ik had dat misschien ook beter gedaan voor ik de swatches maakte maar nu krijg je alles tenminste realistisch te zien ;-).

Ik ben dus weer tevreden van deze tweede The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit. Op het eerste zicht leken het niet echt mijn kleurtjes te zijn maar eens ik ze op heb vind ik ze allemaal prachtig! Vooral door Reliable was ik aangenaam verrast. De rest zijn allemaal wel standaard kleurtjes die je altijd wel kunt gebruiken, zeker nu het herfst is.

De The Balm Meet Matte Hughes Mini Kit 2 is te koop bij Boozyshop voor € 28,95. De lipsticks zijn zeer zuinig in gebruik dus zeker het geld waard in mijn ogen!

Welk kleurtje is jouw favoriet?

4 Comments

 1. November 10, 2017 / 7:49 am

  affectionate is echt pretty 😀

 2. Britt van Ommeren
  November 10, 2017 / 1:15 pm

  Ik vind Affectionate een prachtig kleurtje!

 3. Christine
  November 28, 2017 / 8:02 pm

  Reliable staat je echt super mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?