Bath & Body Works A Thousand Wishes body cream

Bath & Body Works, het Amerikaanse merk dat vooral bekend staat om zijn fijne en betaalbare badproducten en geurkaarsen, is eindelijk ook in Nederland te koop. Je hoeft dus niet meer op vakantie te gaan om dit leuke merk te ontdekken! Ik testte de Bath & Body Works A Thousand Wishes body cream, een heerlijke crème voor de winter. Benieuwd naar mijn review en naar het verkooppunt? Lees dan zeker verder.

A Thousand Wishes

Bath & Body Works is een van de merken waarvoor je echt naar het buitenland moest. Ze hebben een zeer uitgebreid gamma aan producten met verschillende geuren. Zowel hun geurkaarsen als hun body lotions zijn zeer populair maar waren altijd moeilijk verkrijgbaar. In Amerika is het merk populair maar het wordt bv. ook gewoon in Polen verkocht. Verzenden naar Nederland of België deden ze helaas niet dus je moest het wel echt meenemen van op vakantie of het laten leveren op een buitenlands adres.

Tot nu want sinds kort verkopen ze het merk gewoon bij Waloo, dezelfde webshop die ook Lady Speedstick en Yankee Candle verkoopt. Zij voeren deze producten in en leveren het gewoon binnen België en Nederland. Ik had het merk in Polen al geprobeerd maar kon helaas niets meenemen omdat ik al teveel vloeistoffen mee had en enkel handbagage had. Super jammer natuurlijk, ik baalde echt énorm! Gelukkig heb ik nu de A Thousand Wishes Body Cream eindelijk in huis.

A Thousand Wishes

A Thousand Wishes is een hele speciale geur. Het is echt een zware geur maar toch ook weer niet overheersend. De geur is bijna identiek hetzelfde als mijn zelfbruiner en scrub van de Kardashians. Het is een hele bloemige geur door de fresia’s en de pioenrozen maar tegelijkertijd heb je ook het zoete aspect door de champagne en de geur van amandel. De geur is lekker sterk maar niet overdreven! Hij blijft wel énorm lang hangen, als je de crème ‘s morgens aanbrengt ruik je hem nog de hele dag lang.

De Body Cream is vrij vloeibaar qua substantie maar toch geeft hij voldoende hydratatie. Meestal zijn dit soort geparfumeerde crèmes alleen maar goed voor de geur maar werken ze niet echt optimaal. Deze crème doet dat gelukkig wel en laat zich ook makkelijk uitsmeren. Hij trekt iets trager in dan de gemiddelde crème of body lotion maar dat neem ik er graag bij omdat hij zo lekker ruikt, lang blijft hangen én zijn werk goed doet.

A Thousand Wishes

Bath & Body Works wordt dus verkocht bij Waloo. Voorlopig vind je alleen de body creams en de body scrubs in hun assortiment maar de komende weken mag je een veel groter assortiment verwachten, ze zijn alles nog aan het aanvullen. Hou de website dus zeker in de gaten als je benieuwd bent naar de heerlijke producten van Bath & Body Works!

Ben jij al bekend met Bath & Body Works?

9 Comments

 1. Jeapiebel
  November 23, 2015 / 7:33 am

  Het is zeker leuk om te weten dat op dit moment ze bij Exclusive Scents een winactie houden. Ik ga zeker meedoen. Ik gebruik ook graag badproducten en geurkaarsen, Al ken ik dit merk nog niet, maar het is echt een product om jezelf op te peppen en te genieten met me-time moment.

 2. November 23, 2015 / 9:29 am

  Ik wilde altijd al eens producten van Bath & Body works proberen dus ik denk dat ik de site maar eens in de gaten ga houden want ben heel benieuwd!

 3. Loes
  November 23, 2015 / 12:09 pm

  Deze lijkt me super fijn, en de geur lijkt me ook heel lekker!

 4. November 23, 2015 / 2:06 pm

  Ahw, zo’n lekker product lijkt me! Ik ga zelf over twee weken naar Amerika en ga dan zeker even langs de Bath & Body Works!

 5. Northflix
  November 23, 2015 / 2:18 pm

  Heerlijk merk! En zo jammer dat we niet het volledige assortiment online kunnen bestellen.
  Mijn favoriet is Dark Kiss (alle producten!) en Sensual Amber vind ik ook wel Ok.
  Ik wist trouwens niet dat het in Polen te krijgen is! Ik wist wel dat er een filiaal in Antalya zit.

 6. November 23, 2015 / 7:46 pm

  Klikt echt als een heel fijne crème. Ik wil dit merk al zooolang proberen. Toch maar eens doen tegen kerstmis!

 7. Delphine
  November 23, 2015 / 8:41 pm

  Kon ik maar ruiken door mijn beeldscherm!

 8. Mirthe | MissGirlsCorner
  November 23, 2015 / 10:12 pm

  Wat super leuk dat je het nu makkelijk kunt bestellen! Lijkt me ook een lekker product!

 9. November 30, 2015 / 2:32 pm

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten. Ik ga eens een kijkje nemen in de webshop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?