Battle of the lipbalms

Met dit koude winterweer hebben we sneller last van droge en schrale lippen. Een goede lippenbalsem kan dit gelukkig goed verhelpen, al moet je natuurlijk wel de juiste vinden. Daarom wil ik vandaag drie producten met elkaar vergelijken. Ik vergelijk drie compleet verschillende lippenbalsems met elkaar zodat iedereen het juiste exemplaar kan vinden. Kijk je mee naar deze battle?

Nuxe Rêve de Miel ultra-voedende lippenbalsem (shop hier)

Eigenschappen: voedende lippenbalsem die de meest uitgedroogde en gekloofde lippen voedt, herstelt, kalmeert en beschermt.

Prijs: € 10,00 voor 15g

Mijn review: Dit is een van de meest heavy duty lippenbalsems die ik ooit geprobeerd heb. Dit product pakt zelfs de meest schrale en droge lippen aan alsof het niks is! Hij is echt heel erg vol en voedend maar plakt gelukkig niet. Zowel de geur als de smaak van deze lippenbalsem zijn ook heel erg aangenaam. Deze Nuxe balsem is dus zeker een van mijn favorieten!

Score: 9/10

Kruidvat Intensive Repair SPF 10 Lippencrème (shop hier)

Eigenschappen: De crème kalmeert en herstelt de gevoelige huid van je lippen, waardoor ze weer zacht en glad aanvoelen. Bevat shea butter en een beschermingsfactor van SPF10.

Prijs: € 1,49 voor 10 ml

Mijn review: Goedkoop wilt niet altijd zeggen dat iets slecht is en dat bewijst Kruidvat zeker. Deze lippenbalsem is natuurlijk iets minder voedend als die van Nuxe maar doet zijn werk gelukkig ook heel goed. Het voelt aan als een soort zalfje dat de huid gelijk heelt en weer soepeler aan laat voelen. Enige nadeel is de chemische geur maar die neem ik er graag bij vanwege de fijne werking én de fijne prijs. Doordat hij in een tube zit is hij ook veel hygiënischer als de twee andere producten.

Score: 7,5/10

Caudalie French Kiss Addiction (shop hier)

Eigenschappen: Bevat een siroop van rode vruchten waardoor je lippen een lichtrode tint krijgen, smeert makkelijk uit

Prijs: € 12,30 voor 7,5g

Mijn review: Caudalie heeft alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt voor deze balsem en dat is wel een fijn voordeel, je hebt dus niet het gevoel alsof je chemische ingrediënten aanbrengt op je lippen. Hij voelt echt heel zacht aan op de lippen en laat zich makkelijk uitsmeren. Hij ruikt echt héérlijk en geeft een zacht tintje aan de lippen. Qua hydratatie moet hij wel zwaar onderdoen voor de andere twee producten in deze battle. Als je alleen last hebt van droge lippen die nog niet beschadigd zijn, dan is dit product zeker een topper. Bij écht beschadigde en doorgetrokken lippen zou ik eerder gaan voor de andere twee.

Score: 7,5/10

Winnaar: Het is lastig om een echte winnaar te kiezen aangezien ze allemaal zo verschillend zijn. Als je puur naar prijs-kwaliteit kijkt, dan wint Kruidvat natuurlijk! Hij is echt wel heel erg goed en de fijne prijs maakt het alleen maar beter. Toch zou ik voor de Nuxe balsem gaan als absolute winnaar aangezien deze voor mij toch het beste resultaat geeft. Het hangt er dus een beetje vanaf van hoeveel geld je wilt spenderen.

Welke lippenbalsem lijkt jou het best? 

Share:

2 Comments

  1. Valerie
    February 9, 2018 / 12:11 pm

    Ik ben benieuwd naar die van de kruidvat!! Ik gebruik altijd hun natural lippenbalsem, maar misschien wordt het een keer tijd voor afwisseling.

  2. April 4, 2018 / 10:55 pm

    Die van Nuxe heb ik zelf al gehad en vond ik super maar bleef wel niet heel lang goed jammer genoeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?