web analytics

BE CREATIVE MAKE UP Sunshine Splash collectie

Ben je de grijze en koude dagen beu? No problem! Met de SUNSHINE SPLASH collectie van BE CREATIVE MAKE UP, het professionele merk van ICI PARIS XL, spring je zo de zomer in! De leuke flashy verpakking en producten zorgen gegarandeerd voor een prachtige zomer.

Benieuwd naar de collectie? Dit zijn alle producten die je ondertussen bij ICI PARIS XL terug kunt vinden:

Eyeshadow Palette Tequila Sunrise (vegan) – €17,95

Met dit oogschaduw palette ben je helemaal klaar voor de leuke zomerse feestjes, geen cocktails nodig want het ‘Tequila Sunrise’ oogschaduwpalet brengt je meteen in een feest stemming!

Het palette is bovendien ook superhandig voor in de handtas of make-up tas mee te nemen, aangevuld met een mini borsteltje!

Bronzer Poolside vibes (vegan) – €17,95

De vegan bronzer brengt je meteen naar warmere oorden, met de ‘poolside vibes’ bronzer heb je meteen het gevoel dat je lekker in de zon hebt gelegen! Een mooie glow zonder de UV stralen.

Duo Blush Sunblushed (vegan) – €17,95

‘Sunblushed’, aka een mooie blush op je wangen en neus van de zon OF van de vegan duo blush van de Sunshine Splash collectie! Een mooie blos zonder te moeten wachten op de zon!

WINK & GO eyeshadow sticks – €14,95

De vernieuwde WINK&GO eyeshadow sticks zijn superhandig om mee te nemen in je make-up tasje of in je handtas. Met een paar swipes heb je meteen een volledige oog look gecreëerd.

Deze komen in twee leuke zomerse tinten; een lichte roze shimmer creëer je met de kleur Pink Skies (005). Ben je meer voor een gouden look? Dan gebruik je het best de kleur Bronze Dreams (006).

Al de producten zijn exclusief in de winkels van ICI PARIS XL beschikbaar of op iciparisxl.be

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?