BE Creative Pool collection

Hebben jullie ook al zo’n zin in de zomer? Ik alvast wel! Al helemaal als ik al die mooie lente- en zomercollecties bekijk. Een van die collecties die ik geweldig vind is de BE Creative Pool collection. In dit artikel laat ik een aantal mooie (en betaalbare!) producten uit deze collectie zien.

Baked Eyeshadow – € 12,95

Binnen de BE Creative Pool Collection vinden we twee Baked Eyeshadows terug. Eentje daarvan is een blauwe oogschaduw met witte marbling door, dit is de kleur 001 Aquatic. De tweede kleur (die je hier ziet) is 002 Sandstorm, een opvallende goudtint.

Op het eerste zicht lijkt de kleur wel heel erg fel maar eens op de huid valt dat gelukkig goed mee. Sandstorm is een mooie, draagbare kleur die veel mensen goed zal staan. Doordat het een gebakken oogschaduw is krijg je echt een immense glans waardoor je een soort wetlook krijgt.

De kleur is dus redelijk neutraal maar als je het echt zo goud wilt maken als in de pan, dan zou je de oogschaduw ook nat kunnen aanbrengen. Dit soort gebakken oogschaduw is daar namelijk perfect voor!

Ik gebruik deze oogschaduw graag droog op het midden van mijn oogbol en dan nat onder de onderste wimperrand voor een extra opvallend effect.

BE Creative Pool Collection

Waterproof Mascara Top Coat – € 12,95

Ben jij ook zo iemand die geen twee verschillende mascara’s wilt kopen zodat je een normale versie en een waterproof versie hebt? Wel, ik ook niet. Ik vind het vreselijk om geld moeten uit te geven aan hetzelfde product, zeker als je slechts af en toe waterproof mascara gebruikt. Gelukkig zit er een fijne oplossing in de BE Creative Pool Collection: deze Mascara Top Coat!

Met deze top coat kun je iedere normale mascara omtoveren naar een waterproof mascara. Ideaal want zo hoef je niet telkens een nieuwe waterproof mascara te kopen.

BE Creative Pool Collection

Het fijne aan deze top coat is dat hij echt een heel dun laagje over je mascara heen legt, je gaat er dus zeker geen spinnepoten door krijgen. Wat ik wél al gemerkt heb is dat deze top coat je mascara vooral sweatproof i.p.v. waterproof maakt. Een kleine regenbui of een goede sportsessie overleeft hij zeker, een stevige douche of zwembeurt echter niet.

BE Creative Pool Collection

High Shine Lip Gloss – € 12,95

Iedere zomer zijn de glanzende lippen weer een trend en daar speelt de BE Creative Pool Collection dus ook op in met deze High Shine Lip Gloss. Deze lipgloss voelt echt lekker comfortabel aan op de lippen en is ook ideaal als je zeer droge lippen hebt. De dekking is écht heel erg goed en dat terwijl je de gloss eigenlijk niet voelt zitten. Door de glossy finish zorgt deze lipgloss er ook voor dat je lippen optisch groter lijken.

BE Creative Pool Collection

De High Shine Lip Gloss is verkrijgbaar in 5 verschillende tinten, van opvallend rood tot zachtroze. De kleur die ik hier laat zien is Marsala, een donkere nudekleur die bij verschillende huidskleuren mooi zal staan.

BE Creative Pool Collection

Highlighter Drops in 002 Miami – € 14,95

Het product waar ik het meest enthousiast over ben! De Highlighter Drops komen in twee verschillende varianten: een roze parelmoer en deze warm gouden kleur.

Deze vloeibare Highlighter Drops, die je handig aanbrengt met een dropper, zorgen voor een prachtige glow die een gebruinde huid extra in de verf zet. Je kunt ze heel erg aanwezig aanzetten maar je kunt ze ook op een natuurlijke manier uitblenden voor een zachte glans.

De textuur is ook heel erg prettig om mee te werken! Het product is een beetje aan de waterige kant maar hierdoor voelt het wel heel erg dun aan op de huid, je hebt dus geen last van een dikke en/of kleverige laag. Hij droogt ook niet te snel op dus je hebt meer dan tijd genoeg om de highlighter mooi uit te blenden

Ik vind het alleszins een geslaagde collectie die me echt zin doet krijgen in de zomer! Mijn favorieten waren de Highlighter Drops en de oogschaduw maar de andere producten zijn ook zeker het proberen waard.

De BE Creative Pool Collection is op dit moment verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

Welk product vind jij het mooist?

Share:

1 Comment

  1. March 17, 2019 / 9:16 pm

    Ik heb een lipstick van BE en daar ben ik ook erg blij mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?