BE Creative The Pool Collection

BE Creative, het professionele merk van Ici Paris XL, heeft een nieuwe collectie gelanceerd voor de lente/zomer van 2019: de BE Creative The Pool Collection. Voor deze collectie zochten ze inspiratie in het zwembad en in het water, denk hierbij aan waterige texturen en statement kleuren met extra veel pigment.

Dit seizoen geeft BE Creative Make Up een nieuwe definitie aan jouw go-to zomer make-up, want de beste pool party begint deze zomer ongetwijfeld in jouw make-up tas! Denk aan waterige texturen, heerlijk fris aanvoelende foundation en statement oogschaduwkleuren met extra veel pigment. Zo overleven zowel jij als jouw make-up moeiteloos elk zomers avontuur en schitter jij als nooit tevoren!

Als dit je niet enthousiast maakt, dan weet ik het ook niet meer. De BE Creative The Pool Collection is een lekker uitgebreide collectie met heerlijke zomerse producten.

Dit zijn alle producten binnen deze nieuwe collectie:

Baked Eyeshadow – € 12,95

001 Aquatic
002 Sandstorm

Highlighter Drops – € 14,95

001 Ibiza
002 Miami

Duo Bronzer & Highlighter – € 14,95

High Shine Lipgloss – € 12,95

301 Transparent
302 Sister
303 Marsala
304 Placebo
305 Fire
306 Crimson

Waterproof Mascara Top Coat – € 12,95

The Pool Collection van BE Creative Make Up is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL vanaf 18 februari 2019.

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

2 Comments

  1. February 28, 2019 / 9:23 am

    Wauw wat een prachtige lipgloss kleuren, alhoewel ik ze wel wat feller had verwacht voor de zomer. Maar ik vind de roze erg mooi! De foto doet me denken aan die bekende populaire foto van een ananas in het zwembad. Echt heel leuk! Ik krijg helemaal zin in de zomer hiervan. <3

  2. February 28, 2019 / 4:48 pm

    Die highlighter drops zien er mooi uit! Daar ben ik wel benieuwd naar. Ook die waterproof mascara topcoat is wel echt een handige uitvinding, mits het écht goed z’n werk doet. Supermooie producten, vind dit oprecht een leuke collectie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?