BE Creative The Wanderlust Collection

Als we niet naar de zon kunnen, dan brengen we de zon toch gewoon tot bij ons? Zo zullen ze bij BE Creative vast ook gedacht hebben want de BE Creative The Wanderlust Collection werd geïnspireerd op verschillende droombestemmingen.

Deze nieuwe zomercollectie zit boordevol warme, sunkissed tinten die je helemaal klaar maken voor de zomer.

Benieuwd geworden naar deze mooie collectie? Lees dan zeker verder!

Make-up is de ultieme tool om je mooie punten te onderstrepen, of je nu jong of ouder bent. Een instrument om de dag mee in te kleuren, de zomer te vieren, ook als de zon een dag niet schijnt.

De nieuwe BE Creative Wanderlust zomercollectie is zo samengesteld dat er zowel een natuurlijke als zeer expressieve look mee gemaakt kan worden. In warme tinten die overdag subtiel sunkissed zijn en ’s avonds exotisch en eyecatching.

Kortom: professionele, cruelty free en vegan(friendly) make-up van goede kwaliteit – gemaakt in Europa-. Make-up die bovendien handig is om mee te nemen en multi inzetbaar is.

Dit zijn alle producten binnen de collectie:

WANDERLUST Eyeshadow Palette Sri Lanka (hier te koop voor € 18,95)

Oogschaduw palette met 4 gemakkelijk te blenden koele tinten in matte en metallic finishes voor een heel natuurlijke look.

WANDERLUST Eyeshadow Palette Abu Dhabi (hier te koop voor € 18,95)

Oogschaduw palette met een mix van 4 warme tinten, mat en metallic. Mooi voor een iets uitgesprokener effect!

WANDERLUST Automatic Eye Pencil 005 Champagne (hier te koop voor € 11,95)

Dit vegan én waterproof oogschaduwpotlood heeft een semi-matte finish maar ook een verrassende sparkle. Compleet met slijper om de punt goed scherp te houden!

WANDERLUST Bronzer & Blush duo Marrakech (hier te koop voor € 18,95)

Dit bronzer & blush duo heeft een zijdezachte formule met blureffect en parelmoerfinish. De dekking is goed op te bouwen waardoor je zelf kunt kiezen of je een natuurlijker of een dekkend effect wilt.

WANDERLUST Mousse Lipgloss (hier te koop voor € 14,95)

De Mousse Lipgloss is een nooit plakkerige ‘cream to powder’ liptint met soft focus, perfect voor warme zomerdagen.

De soepele, verzorgende en beschermende lipmousse is er in 3 tinten: 001 Casablanca (helderrood), 002 Cancun (peachy) en 003 Santorini (nude).

De BE Creative Wanderlust zomercollectie is limited edition en is nu al te koop via de website en bij de filialen van ICI PARIS XL.

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?