ELF “Op maat” oogschaduw in Beautiful Browns

Een paar dagen terug liet ik jullie al het Absolute Nude palette van Catrice zien. Vandaag heb ik iets dat zowaar nog meer budgetproof is en qua kwaliteit al minstens even goed, als het al niet beter is.

Dit is het “Op maat” oogschaduwpalette van ELF. Vroeger kostten alle ELF spulletjes maar  €1, ze zijn tegenwoordig wel in prijs verhoogd. Dat is totaal niet erg want met de prijs is ook de kwaliteit serieus verhoogd! Alleen aan de verpakking mogen ze nog wel wat werk verrichten, toen ik dit palette aankreeg hingen er nog stukjes lijm op het doosje.

Het Beautiful Browns palette zou echt zo recht uit het Kruidvat kunnen komen en komt zelfs overeen met sommige oogschaduws uit het Urban Decay Naked palette, qua structuur dan. Het moet zelfs niet onderdoen voor sommige MAC kleuren die ik in mijn bezit heb!

Dit zijn de swatches. Alle kleuren waren al meteen zo pigmenteerd als ik er nog maar een keer overging met mijn vinger. Enkel de oranje tint is iets minder, omdat deze wat chunky stukjes bevat en dus minder egaal aanbrengt. Verder is de kwaliteit echt super! Als je bij ELF bestelt, gooi dit palette zeker in je winkelmandje.

Deze “Op maat” oogschaduws zijn te koop bij Eyeslipsface voor slechts € 2,50.

8 Comments

 1. March 12, 2013 / 9:18 am

  Ziet er goed uit! 😀 Mooie kleuren zeg.

 2. March 12, 2013 / 2:00 pm

  Wat een mooie kleuren, 2,50 is absoluut niet duur voor zo`n leuke palette! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

  • Amy
   Author
   March 12, 2013 / 2:14 pm

   Dankjewel, superlief! En ik volg je al haha, ik ken je blog vanop het Elle Girl Forum!

 3. March 12, 2013 / 2:21 pm

  Wat een mooie pigmentatie!

 4. March 12, 2013 / 4:22 pm

  Wauw wat een geweldige pigmentatie!

 5. March 12, 2013 / 4:50 pm

  Wauw, wat een mooie kleuren! En dat is niet duur zeg 😀

 6. March 12, 2013 / 5:19 pm

  Mooie pigmentatie zeg, leuke kleuren ook!

 7. March 12, 2013 / 7:38 pm

  Ik heb bijna een identiek palette, ook van ELF ” op maat lijn ”, maar dan in de kleur Golden Goddes. Bevalt me heel goed 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?