What’s in my (beauty) beach bag?

Ik heb een hele tijd terug al eens een ‘what’s in my make-up bag’ artikel geschreven. Hierin konden jullie al mijn favoriete producten voor on the go zien. Nu het zomer is heb ik mijn tas iets meer aangepast aan het warme weer. Ik sleur niet heel veel mee maar een paar zaken zijn echt onmisbaar als je er een dagje op uit trekt. Kijk je mee naar mijn aanraders?

Ik begin gelijk met het belangrijkste: de zonbescherming. Of je nu effectief een dag aan het strand gaat liggen of wat gaat solden shoppen, je moet je écht wel goed insmeren. Zeker met dit weer nu de UV-index zo verschrikkelijk hoog is. Ik zorg er dus altijd voor dat ik me goed insmeer voor ik de deur uitga én dat ik ook altijd voldoende bescherming bij heb.

Voor mijn lichaam hou ik van producten die snel en makkelijk zijn. De Milky Spray van Rituals valt zeker onder die categorie. De spray flacon werkt snel en secuur en ook de crème zelf trekt lekker snel in waardoor je er niet al te veel last van hebt. Voor het gelaat hou ik dan weer van een SPF50 in sprayvorm, zoals bv. deze van Garnier. Deze kan je ook over je make-up aanbrengen, super handig!

Ook een after sun gaat altijd mee. Veel mensen denken dat after sun alleen handig is als je verbrand bent maar ook als je niet verbrand bent is het belangrijk om je huid te herstellen met een goede after sun. Deze van La Roche-Posay is echt mijn #1, zeker voor mijn gevoelige huid.

Hygiëne is natuurlijk ook een belangrijk aspect bij warm weer. ‘s Ochtends was ik mij natuurlijk altijd en daarna doe ik een goede stickdeo op. Toch neem ik ook wel een spray deo mee om tussendoor even op te kunnen frissen.

Ook neem ik altijd standaard desinfecteergel mee. Niet alleen handig om je handen mee te verschonen maar ook makkelijk als je handen bv. vies zijn door zand of door het eten van een ijsje. Geen water nodig en je hebt gelijk schone handen.

Een goede body splash is ook zeker een must. Tijdens de zomer blijf ik zoveel mogelijk weg bij échte parfums en opteer ik eerder voor een eau de cologne of een body splash. Deze van Victoria’s Secret komt in plastic flacon dus je kunt hem gemakkelijk meenemen in je tas, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het flesje breekt.

Verder zorg ik er ook altijd voor dat ik een flacon thermaal water bij heb om mijn gezicht te verfrissen. Natuurlijk kun je je gezicht ook even benevelen met normaal water maar als je een gevoelige huid hebt kun je dit best niet doen. ‘Gewoon’ water kan nogal hard zijn voor de gevoelige huid en irritaties opwekken. Thermaal water heeft dit echter niet en gaat juist verkoelend en verzorgend werken. Veel apothekersmerken hebben zo’n soortgelijk product maar op dit moment gebruik ik die van Vichy.

Dit waren dus een aantal producten die ik altijd meeneem in mijn beach bag, al gebruik ik ze dus ook als ik gewoon naar de stad ga. Ik vind het erg belangrijk om fris en verzorgd te blijven, zeker als het zo warm is. Met deze essentials lukt dat gelukkig goed!

Wat neem jij mee in je tas bij warm weer?

Share:

1 Comment

  1. July 10, 2018 / 10:25 pm

    Wat leuk om te zien, thanks for sharing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?