The Beauty Edit #2

Happy birthday to me! Ik ben gewoon alweer 24 jaar oud vandaag, ongelofelijk. Ondanks de ‘feestdag’ vandaag heb ik wel weer een aantal leuke beauty spulletjes om aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

Nuxe Precious Scented Shower Oil

Bij een feestje horen uiteraard glitters dus ik heb mijn week goed ingezet met deze glimmende doucheolie van Nuxe. Hij ruikt echt heerlijk, droogt de huid niet uit en laat een zeer subtiel glanslaagje achter op de huid.

Clinique All About Lips

Gezonde lippen beginnen bij een goede verzorging. Deze All About Lips is echt een uniek product op het vlak van huidverzorging aangezien hij een soort van exfoliërende werking heeft. Je voelt het niet maar alle velletjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en je lippen voelen gelijk een pak gladder en gezonder aan! Het zou er op langere termijn ook voor moeten zorgen dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden.

Maria Galland 427 Gel Post-Épilation Anti-repousse

Dit unieke product trok gelijk mijn aandacht! Dit is namelijk een speciale gel die je na het ontharen twee keer per dag moet aanbrengen. De gel zou ervoor moeten zorgen dat je huid beter aanvoelt na het scheren én dat de haartjes langer wegblijven. Klinkt als muziek in de oren dus ik ga het zeker grondig testen!

Welke leuke producten heb jij pas ontdekt?

Share:

8 Comments

 1. February 5, 2017 / 9:12 am

  Proficiat met je verjaardag!

 2. Christine
  February 5, 2017 / 9:51 am

  Ik heb net op weekend in Nederland een hand serum voor tijdens de nacht ontdekt van Etos, hadden mijn handen écht nodig!

 3. February 5, 2017 / 10:02 am

  Van harte gefeliciteerd!! Hopelijk heb je een fijne dag 🙂 De All About Lips van Clinique gebruik ik heel graag. Zeker in de winter wanneer mijn lippen helemaal droog en kapot zijn.

 4. February 5, 2017 / 10:39 am

  Haaaaappy cake day! Benieuwd naar die All About Lips!

 5. Manon
  February 5, 2017 / 1:15 pm

  Gefeliciteert meiss!! maak er een mooie dag van

 6. February 5, 2017 / 2:03 pm

  Van harte gefeliciteerd, ik ben volgende week jarig 🙂 maar wordt bijna 2x zo oud hahaha. Geniet van je dag.

 7. February 5, 2017 / 4:09 pm

  Gefeliciteerd met je verjaardag! De Nuxe producten ruiken echt heerlijk! En dat product van Clinque lijkt me ook heel fijn.

 8. Florentine
  February 6, 2017 / 1:06 am

  Gefeliiii!!! Wat een mooie producten allemaal:-)
  Ik vind je blog super leuk. Liefs, Florentine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?