The Beauty Edit #4

In The Beauty Edit bespreek ik een heleboel bits & bobs die ik snel even wil laten zien. Nieuwe producten, samples, items uit beautyboxen of gewoon wat nieuwe ontdekkingen van het moment waarvan ik niet kan wachten om het met jullie te delen. Kijk je mee?

Caudalie French Kiss lipbalsem

Met dit koude en gure herfstweer kunnen je lippen best wel wat extra verzorging gebruiken. Bij Caudalie hebben ze daarom een nieuwe lipbalsem gelanceerd: de French Kiss. Dit zijn getinte lipbalsems die de lippen beschermen en verzorgen terwijl ze ze ook een mooi subtiel kleurtje geven.

Iedere lipbalsem heeft dus zijn eigen tint én ook een bijpassende geur en smaak. Ze ruiken echt zo lekker en doen me wat denken aan de lipbalsems uit mijn tienerjaren, alleen dan veel minder chemisch. Ze werken ook echt heel erg goed!

Nieuwe producten van Vichy

Ook Vichy heeft zeker niet stilgestaan qua nieuwe lanceringen. Een van mijn favoriete nieuwigheden is het Liftactiv Antioxidant & Anti-fatigue Fresh Shot. Dit is een soort booster voor de huid die vermoeidheid en stress aanpakt en de huid er weer stralend uit laat zien.

Verder hebben ze ook een nieuw Dermablend product: de SOS Coverstick. Deze concealer werkt echt énorm dekkend en egaliserend en pakt zelfs de ergste onzuiverheden aan. Verder hebben ze ook nog een nieuwe deodorant gelanceerd voor mannen, speciaal ontwikkeld om geen vlekken na te laten op (witte) hemden of andere kledij.

Dove Nourishing Secrets

De nieuwe Nourishing Secrets producten van Dove zijn geïnspireerd op schoonheidsrituelen van over de hele wereld. Lotusbloem en rijst uit Japan, kokosolie en kurkuma uit Indië en avocado uit Centraal-Amerika. Deze lijn bestaat uit body lotions, haarproducten, douchegels, … Alle producten ruiken echt heerlijk én zijn ook nog eens fijn voor de portemonnee, zoals we van Dove gewend zijn.

Dit waren weer een heleboel nieuwigheden die ik de laatste tijd ontdekt heb. Als jullie graag een uitgebreide review willen zien van een van deze producten, laat het me dan zeker weten!

Welke producten heb jij de laatste tijd ontdekt?

Share:

1 Comment

  1. Christine
    December 5, 2017 / 3:14 pm

    Wat een cute verpakking van Caudalie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?