Beauty favorieten augustus 2018

Ongelofelijk maar waar: september is alweer aangebroken. Blijft een gek gevoel want september blijft in mijn hoofd toch altijd vast hangen aan het gevoel van een nieuw schooljaar. Gelukkig zit ik nu niet meer op school dus kan ik met een goed gevoel terugkijken op augustus. Het leek me daarom leuk om mijn beauty favorieten te delen. Lees dus zeker verder als je benieuwd bent!

OPI Grease

OPI Lisbon & OPI Grease

De afgelopen maand heb ik vaak teruggegrepen naar de OPI Lisbon en OPI Grease collectie. Ik ben echt een groot fan van Grease en heb de film wel minstens 15 keer gezien. Daarbuiten zijn het ook gewoon hele mooie én fijne kleuren die kwalitatief super zijn. Ook de OPI Lisbon collectie was in mijn ogen een schot in de roos. Mijn persoonlijke favoriet was OPI Tile Art to Warm Your Heart maar de andere kleurtjes waren ook echt heel erg tof! Augustus was voor mij dus een echte OPI maand.

Eucerin DermoPure

Eucerin Dermopure producten

Mede dankzij het warme weer (en hormonale schommelingen) was mijn huid écht onzuiver de afgelopen maand. Ik had een gigantische acné opstoot die maar niet leek weg te gaan. De laatste weken van augustus heb ik veel baat gehad bij de Eucerin Dermopure producten. Deze producten zijn ontwikkeld voor een gevoelige huid met neiging tot acné. De volledige review van de Eucerin Dermopure lijn staat inmiddels al online.

Urban Decay Born to Run eyeshadow palette

Urban Decay Born to Run palette

Ik heb jullie waarschijnlijk al te vaak lopen onderspammen met de Urban Decay Born to Run collectie maar dat is omdat ik echt zo enthousiast ben. Voornamelijk over het palette want ik heb de afgelopen maand bijna niets anders gebruikt. De prachtige warme tonen, de goede pigmentatie en het makkelijke blenden zorgen ervoor dat dit palette een absolute schot in de roos was. Moesten jullie het leuk vinden om een aantal van mijn favoriete looks te zien, laat het me dan zeker weten!

The Body Shop Black Musk Night Bloom eau de toilette

The Body Shop Black Musk Night Bloom eau de toilette

Mysterieuze parfums met een donker tintje die toch niet te oubollig ruiken, dat zijn de geuren waar ik het liefst voor ga. De nieuwste telg binnen deze collectie is de The Body Shop Black Musk Night Bloom eau de toilette. Dit is echt een heerlijke geur en doordat hij dierproefvrij en vegan is kun je hem ook zonder schuldgevoel sprayen. Als ik deze geur draag krijg ik altijd veel complimentjes aangezien niemand de geur kent. Ik denk dat deze ook doorheen de rest van het najaar favoriet gaat blijven.

Wat waren jouw favoriete producten in augustus?

Share:

2 Comments

  1. September 2, 2018 / 3:42 pm

    Leuke favorieten! Dat palette ziet er zeker de moeite uit! 🙂

  2. September 2, 2018 / 6:00 pm

    Wat heb je mooie favorieten zeg! Het palette van Urban Decay is echt onwijs mooi. De lakjes van OPI trouwens ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?