Beauty Kitchen Detox in a Bag

Over twee weken is het weer zo ver: een nieuw jaar. Bij een nieuw jaar horen meestal goede voornemens zoals gezonder leven, meer sporten en meer tijd voor onszelf maken. Een goed moment om eens een detox uit te voeren! Dan heb ik het niet over het klassieke ontgiften met allerhande sapjes maar juist met een aantal heerlijke beautyproducten. Daarom presenteer ik jullie vandaag de Beauty Kitchen Detox in a Bag!

Beauty Kitchen Detox in a Bag

Beauty Kitchen is een natuurlijk merk waar ik sinds kort helemaal fan van ben. Voor de volledige uitleg over het merk verwijs ik jullie graag door naar mijn vorige blogpost, waarin ik de hele visie van het merk beschrijf. Kort samengevat: dit Schotse merk draait volledig om pure en natuurlijke ingrediënten die écht hun werk doen. De producten zijn ook vrij duurzaam maar tegelijkertijd wel goed betaalbaar. Ook in deze tas zijn alle producten 100% natuurlijk!

De inhoud van deze Detox in a Bag:

 • Pink & Pure Himalayan Salt (1 kg) – dit unieke zout bevat maar liefst 84 van de 92 spoormineralen in ons lichaam en wordt al duizenden jaren gebruikt als superremedie.
 • Abyssinnian Oil Handbag Beauty Balm (30 ml) – deze balsem is een ware alleskunner. De uitzonderlijk hoge concentratie krachtige oliën (waaronder olijfolie, sheaboter, cacaoboter en Abyssinian oil) helpen de huid te herstellen, verstevigen en verzachten.
 • Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate (15 ml) – een 100% natuurlijke, intensieve dagelijkse hydraterende olie met een mix van maar liefst 15 verschillende oliën.
 • Facial Konjac Sponge – een simpele en doeltreffende, pure reiniging. De spons is milieuvriendelijk, 100% natuurlijk en gemaakt van pure eetbare plantaardige wortels.
 • Stap-voor-stap gids met uitleg over alle producten.

Beauty Kitchen Detox in a Bag

Dit is zeker geen alledaagse inhoud en ik was echt aangenaam verrast! Allereerst wist ik niet zo goed wat ik met een kilo zout moest aanvangen maar het boekje leerde mij dat je dit in bad moet gebruiken. Het zout zou blijkbaar ontspannend moeten werken én ook goed moeten zijn voor je spieren. Ideaal dus om na het sporten te gebruiken dus hey, dat is alweer een extra excuus om het sporten weer op te pakken als goede voornemen! De Konjac Sponge kan je in combinatie met het zout gebruiken zodat je je huid stevig kunt reinigen.

Dankzij de olie en de Beauty Balm is de huid ook weer gehydrateerd. Ik heb de olie al in een grote formaat in mijn badkamerkast staan en met dit koude weer is het zeker geen overbodige luxe!

Beauty Kitchen Detox in a Bag

Ik vind dit een leuk concept en alle producten doen weer prima hun werk, zoals ik van Beauty Kitchen gewend ben. De fijnste bonus aan deze leuke tas is dat het slechts € 19,99 kost voor al deze producten, terwijl de tas een waarde van € 50 heeft. Moest je kennis willen maken met Beauty Kitchen, dan is dit zeker het ideale moment om de producten eens uit te proberen. Alle producten zijn vrij van sulfaten, parabenen en synthetische geuren.

De Beauty Kitchen Detox in a Bag is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen De Tuinen/Essenza) in Nederland en België.

Wat vind jij van deze Beauty Kitchen Detox in a Bag?

Share:

3 Comments

 1. December 19, 2016 / 9:38 am

  Oeh leuk! Ik heb namelijk nog nooit iets van dit merk geprobeerd!

 2. Manon
  December 19, 2016 / 5:32 pm

  Ik heb dat nog nooit gedaan, ik ken het ook niet, maar leuk om er eens over te lezen

 3. December 19, 2016 / 8:53 pm

  Die handbag beautybalm staat op mijn nachtkastje! Heerlijk product!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?