Beauty Kitchen: natural beauty uit Schotland

Hier op The Pink Perfectionist zet ik graag nieuwe producten in de kijker maar ook nieuwe merken laat ik graag aan bod komen, mits ze de moeite waard zijn. Zo’n nieuw merk dat ik écht met jullie moet delen is Beauty Kitchen, een natuurlijk merk uit Schotland. Het merk is sinds kort in Nederland en België te koop dus het ideale moment om er wat meer aandacht aan te besteden!

Beauty Kitchen

Met haar favoriete quote “I may not be perfect but at least I’m not fake” verwoordt oprichtster Jo-Anne Chidley precies waar Beauty Kitchen voor staat: 100% natuurlijke ingrediënten en betaalbare, effectieve producten. Het concept begon met een eerste winkel in Glasgow, Schotland maar werd al snel een groot succes. Beauty Kitchen staat voor producten die duurzaam zijn maar tegelijkertijd ook écht werken. Ook zijn ze voorzien van leuke verpakkingen waardoor het zeker geen saai merk is.

De meeste duurzame producten zijn vaak aan de duurdere kant maar dat is bij Beauty Kitchen gelukkig niet zo. Daarom vind ik dat het merk echt goed bij The Pink Perfectionist past! Ik ben namelijk ook altijd op zoek naar fijne producten die goed werken én tegelijkertijd ook gewoon goed betaalbaar zijn.

Ik heb een aantal mooie producten mogen ontvangen om uit te proberen maar ik wil ze zeker nog wat uitgebreider proberen voor ik ze echt voor jullie ga reviewen. Toch wil ik alvast een kleine sneak peek geven van al dat moois! Dit zijn de producten die ik voor jullie aan het testen ben of nog ga testen:

Beauty Kitchen

Create Your Own Lip Balms (€ 19,99)

Dit is echt een uniek kitje dat ik nog nooit eerder heb gezien! Met deze kit kun je dus je eigen DIY lipbalsem maken, volledig op natuurlijke basis. Alle ingrediënten die je nodig hebt zitten in dit blikje. Met dit recept kun je vier verschillende lipbalsems naar wens maken. Deze kits zijn wel alleen verkrijgbaar rond Sinterklaas & Kerst maar aangezien het binnenkort weer zover is wou ik het toch graag laten zien.

 photo Beauty-Kitchen-4_zpsoaiqnqmh.png

Miracle Mother Nature Facial Konjac Sponge (€ 8,99)

Konjac Sponges zijn al een hele tijd hip & happening in de beautywereld maar ik had ze nog nooit eerder geprobeerd. Een konjac sponge is een natuurlijke spons waarmee je je huid zeer grondig kunt reinigen. De spons is eco friendly, 100% natuurlijk en je kunt ze lekker vaak gebruiken. Ik ben zeer benieuwd of ik effectief verschil ga zien na gebruik!

 photo Beauty-Kitchen-5_zpskh8rajt4.png

Abyssinian Oil Aroma Face Concentrate (€ 29,99)

Met een olie voor het gelaat maak je mij echt altijd blij want door mijn droge huid kan ik zo’n olie goed gebruiken. Ook als je een vette huid hebt hoef je niet schuw te zijn voor olie want het gaat je gezichtshuid echt niet vetter maken. Olie zorgt er juist voor dat je huid goed gehydrateerd wordt, waardoor je huid uit zichzelf geen extra talg hoeft aan te maken. Met een goede olie kom je dus al een heel eind!

Deze olie is bevat o.a. Omega 9, wat dus nog krachtiger dan arganolie en jojoba olie zou moeten zijn. Verder bevat het product ook nog rozenbottel, frambooszaad en geraniumolie.

 photo Beauty-Kitchen-3_zpsa7gpodwj.png

Inspire Me Brightening & Toning Body Oil (€ 19,99)

Er zijn ook nog een olie voor het lichaam in deze collectie en wat ruikt ze heerlijk! Deze olie komt uit het Inspire Me gamma, dat gebaseerd is op een geheime blend van essentiële oliën waaronder citroengras, grapefruit, spearmint, venkel en basilicum. Dat ruik je ook direct terug in deze olie want het is echt puur citrus, héérlijk!

Het zou blijkbaar ook moeten helpen cellulitis en striae en daar ben ik de perfecte proefpersoon voor. Dit product ga ik dus zeker uittesten en dan kan je binnenkort een review verwachten.

Kende jij Beauty Kitchen al? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?