Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations Beauty By The Dozen

Dit jaar luidt het natuurlijke merk Beauty Kitchen de decembermaand in met een serie duurzame beautymust-haves voor iedereen die van natuurlijke schoonheidsverzorging houdt. Ze lanceren namelijk een hele hoop speciale cadeauverpakkingen, gevuld met mini versies van hun beste producten. In dit artikel laat ik jullie het Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations Beauty By The Dozen setje zien.

Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations

Beauty Kitchen is een merk dat jullie al vaker voorbij hebben zien komen hier op The Pink Perfectionist. Ze hebben echt geweldige producten die tevens ook nog eens natuurlijk, duurzaam én dierproefvrij zijn. Met de producten van Beauty Kitchen ben je dus niet alleen lief voor jezelf maar ook voor de wereld om je heen. Ik ben zelf vooral fan van de Beauty Kitchen Abyssinian Oil lijn, een parfumvrije lijn die perfect geschikt is voor de droge en gevoelige huid.

Om andere mensen bekend te maken met hun producten lanceerden ze een hele hoop nieuwe cadeausets: de Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations. Deze sets komen met 4, 8, 12 of 20 mini’s en zijn verpakt in pre-cycled materiaal. Ideaal dus om het cadeau te doen of om zelf aan te schaffen als je het merk beter wilt leren kennen!

Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations

De set die ik hier laat zien is de Beauty By The Dozen set. Deze set kost € 34,00 en bevat in totaal 12 verschillende mini’s, bestaande uit:

 • Abyssinian Oil Handbag Beauty Balm
 • Abyssinian Oil Facial Moisture Cream
 • Balm Solo
 • Free From Wonder Balm
 • SPF 30 Mineral Shield Daily Primer
 • Abyssinian Oil Night Halo Potent Sleep Mask
 • Seahorse Plankton 5 Minute Miracle Mask
 • Seahorse Plankton Beauty Boosting BB Cream
 • Seahorse Plankton Eye Lift and Lumination Serum
 • Beauty Kitchen & Karine Jackson ‘The Protector’ Priming Treatment
 • Seahorse Plankton Age Rewind Hand Cream
 • Seahorse Plankton Everlasting Radiance Moisturiser

Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations

Zoals je kunt zien krijg je dus een redelijk groot aanbod aan producten. Zo zitten er een aantal gezichtsproducten in uit de Abyssinian Oil lijn maar ook een aantal fijne producten uit de Seahorse Plankton lijn.

De Free From Wonder Balm is dan weer een echte multi tasker die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken. Het Beauty Kitchen & Karine Jackson ‘The Protector’ Priming Treatment is een haarproduct dus zelfs daaraan werd gedacht bij deze set!

Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations

Ik vind het alleszins een leuk setje, zeker voor die prijs. Voor mij waren het niet meteen de meest spannende producten omdat ik de meeste producten dus al kende. Toch ben ik er wel heel blij mee omdat ik nu weer een aantal mini’s heb om mee te nemen op vakantie. Zeker de Balm Solo, de Free From Wonder Balm en Handbag Beauty Balm zijn kleine wondertjes om in je tas te steken.

Ook als je het merk nog niet kent zijn de Beauty Kitchen Sustainable Beauty Celebrations een goede deal! Je kunt meteen de meest populaire producten uitproberen zonder gelijk veel geld te moeten spenderen. Al helemaal leuk natuurlijk als je ook nog eens bewust bezig bent met natuurlijke cosmetica.

Beauty Kitchen is verkrijgbaar bij Holland & Barrett in Nederland en België.

Wat vind jij van deze set?

Share:

2 Comments

 1. November 10, 2018 / 10:03 pm

  Yay voor dierproefvrij! Mooie producten, handig zo’n set om eens kennis te maken met het merk. Wellicht ga ik het eens aanschaffen 🙂

 2. November 11, 2018 / 10:16 pm

  ah wat een mooie producten en wat fijn dat ze dierproefvrij zijn zeg@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?