web analytics

Beauty reissets: travel kits die hun geld waard zijn

Vertrek je nog op vakantie of hou je er gewoon van om nieuwe dingen te proberen? Dan zijn beauty reissets of travel kits de ideale optie voor jou. Deze schattige setjes bevatten vaak een compleet gamma aan producten maar dan in miniformaat. Ideaal om mee op reis te nemen of om producten voor een zacht prijsje te kunnen proberen. In dit artikel wil ik het graag hebben over de travel kits die hun geld waard zijn. Deze reissets moet je zeker eens bekijken:

Caudalie Solar Skincare Travel Kit

Als je op zoek bent naar reissets die je geld écht wel waard zijn, dan moet je zeker eens bij Caudalie kijken. Ze brengen geregeld van dit soort travel kits uit en de samples die erin zitten zijn altijd zeer royaal.

Inhoud: Deze Caudalie Travel Kit bevat een Milky Sun Spray van 75 ml en een Tan Prolonging After-Sun Lotion van 75 ml. Doordat beide producten onder de 100 ml zijn mag je ze ook gewoon meenemen in het vliegtuig. Ideaal voor kortere reizen waarbij je enkel handbagage meeneemt!

Prijs: € 13,95

Shop hier

Clinique Ready, Jet, Go Kit

De allerleukste reissets zijn degenen die zowel make-up als huidverzorging combineren. Als dit soort kitjes jouw ding zijn, dan is Clinique vast en zeker het perfecte merk voor jou. Clinique is, qua parfumeriemerken dan toch, echt de crème de la crème als het op dit soort value sets aankomt. Deze Ready, Jet, Go Kit is dan ook niet anders!

Inhoud: Deze speciale travel kit van Clinique bevat een All About Eyes™ oogcrème, het Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate, de Moisture Surge™ Face Spray voor de droge huid en een Chubby Stick™ Moisturizing Lip Colour Balm in ‘Woppin’ Watermelon’ .

Prijs: € 23,45

Shop hier

DHC Japanese Evening Skincare Collection

DHC is echt hét merk als het aankomt op het reinigen van je huid aangezien ze groot voorstander zijn van het ‘dubbel reinigen’. Ik gebruik de DHC Deep Cleansing Oil al jaren om mijn make-up mee weg te halen en dit product is werkelijk onmisbaar voor mij op vakantie. Zo’n complete reisset met mini’s is dan ook perfect voor op vakantie.

Inhoud: Deze set van een mini van de Deep Cleansing Oil, de Face Wash, de Extra Nighttime Moisture en de Concentrated Eye Cream.

Prijs: € 18,45

Shop hier

NUXE Aquabella Beauty Routine Pouch

Heb je last van een gecombineerde huid die geregeld oneffenheden vertoont? Of je hebt op vakantie vaak last van een vette huid die veel talg aanmaakt? Geen probleem want de NUXE Aquabella producten zijn hier ideaal voor. Met zo’n handig reissetje heb je je hele routine gelijk mee, waardoor puistjes en/of een glimmende huid geen kans meer maken!

Inhoud: Deze NUXE Aquabella set bevat de Aquabella Micro-Exfoliating Purifying reinigingsgel, de Beauty-Revealing Essence-Lotion en de Beauty-Revealing hydraterende emulsie.

Prijs: € 25,95

Shop hier
Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?