web analytics

Beauty uit Japan: de serums van IRÉN Skin

IRÉN Skin is een cosmeticamerk uit Japan dat vegan, cruelty free én non-toxic is. Het merk heeft een blacklist van maar liefst 2000 schadelijke ingrediënten die ze niet in hun producten gebruiken.

Bij IRÉN Skin mag je er dus zeker van zijn dat je alleen het allerbeste op je huid smeert als je de producten gebruikt.

Het merk staat voornamelijk bekend omwille van hun fijne serums. Ik testte er recent een paar om eens kennis te kunnen maken met het merk. In dit artikel vertel ik er dan ook graag meer over!

IRÈN Skin is een Japans merk dat vegan, cruelty free, non-toxic en ook wetenschappelijk onderbouwd is. Bij dit merk mag je er dus wel zeker van zijn dat je geen troep op je gezicht smeert. Het merk werkt voornamelijk samen met echte wetenschappers die goed weten welke ingrediënten er effectief iets doen voor de huid.

Hun bekendste producten? Hun serums die je onderling kunt mixen en matchen. Bij IRÈN Skin geloven ze er namelijk in dat de huid meerdere behoeften heeft en dat 1 specifiek product voor je hele huid eigenlijk niet zoveel doet. Daarom willen ze iedereen aanzetten om per huidprobleem een ander product te gebruiken en zo je hele gezichtsroutine te customizen.

Zo zou je, als je een gecombineerde huid hebt, een serum voor de droge huid op je wangen kunnen gebruiken en een anti-blemish serum tegen onzuiverheden dan weer op de T-zone. Zo krijg je voor jouw huidtype een zeer specifieke en toegepaste verzorging.

Ik heb de producten natuurlijk ook geprobeerd, dit zijn de serums die ik voor mijn huid gebruikt heb:

  • CLEARER DAYS: Anti-Blemish Serum tegen onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes en dergelijke
  • GLOW-GETTER: Renewal Serum voor een gezonde glow
  • KEEP CALM: Soothing Serum om de huid te kalmeren

Ik heb van mijzelf een gecombineerde huid die zowel vochtarm als vet is. Mijn kin en neus zijn altijd heel erg vet en hebben snel last van mee-eters en puistjes terwijl mijn voorhoofd juist heel erg droog is. Mijn wangen zijn dan weer gevoelig en worden bij de minste temperatuursverandering lekker rood.

Het Clearer Days serum gebruikte ik dan ook vooral op mijn vette plekken en op de plaatsen die bedekt worden door mijn mondmasker. Ik heb tegenwoordig vaak last van maskné (acné door een masker) dus zo’n product tegen onzuiverheden komt altijd van pas.

De Glow-Getter gebruikte ik dan weer vooral op mijn decolleté en op mijn voorhoofd, de plaatsen waar mijn huid vaak het droogst en het meest vaal is. Keep Calm gebruikte ik exclusief op mijn overgevoelige wangen en ik moet zeggen: de combinatie van al deze serums werkte best goed.

Ieder deel van mijn gelaat kreeg de juiste verzorging waardoor mijn huid er veel mooier, stralender en gezonder uit ging zien. Ik geloof dus zeker in de aanpak van IRÉN Skin om ieder deel van je gelaat een andere, specifieke verzorging te geven.

Wil je dit unieke concept zelf een keertje proberen? Dan kun je terecht bij Little Wonderland. Hier verkopen ze de serums van IRÉN Skin los maar je kunt ze ook in een testkitje aankopen zodat je de producten eerst kunt uitproberen voor je ze full size aanschaft.

De producten die ik hier liet zien zitten allemaal in de IRÈN Skin Clear Up Anti-Blemish Discovery Kit die je voor € 28,99 aan kunt kopen. Ideaal om het concept zelf eens te ontdekken! Los koop je de producten voor € 32,99 per stuk wat zeker geen slechte prijs is voor zo’n fijne, effectieve serums.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?