The Beauty Wishlist najaar 2017

Als beautyblogger word je continu blootgesteld aan nieuwe producten en releases. Nieuwsbrieven, persberichten, artikels van andere bloggers, … Kortom, verleiding is er overal. Ik zie overal wel dingen voorbij komen waar ik interesse in heb maar i.p.v. alles gelijk te koop maak ik altijd een wishlist. Het leek me wel leuk om nog eens zo’n old school wishlist met jullie te delen. Kijk je mee?

Urban Decay Heavy Metals Metallic Eyeshadow Palette – € 58,90

Urban Decay verzamelde 20 van hun populairste metallic oogschaduwtinten ooit in een oogschaduw palette. Natuurlijk heb ik al meer als genoeg palettes maar voor dit exemplaar wil ik nog wel een gaatje in mijn stash vinden. De kleuren zien er echt zó mooi gepigmenteerd uit en die metallic glans zorgde ervoor dat het palette direct op mijn wishlist belandde. Ik ben gewoon echt een ekster als het op beauty aankomt, haha!

Fenty Beauty by Rihanna Pro Filt’r Instant Retouch Primer – € 31,00

Primer is een product waar ik maar al te graag mee experimenteer. Vroeger zag ik het verschil nooit echt tussen bepaalde primers en gebruikte ik maar wat ik ter beschikking had. Inmiddels leert mijn ervaring mij dat de juiste primer écht wel een verschil kan maken. Een primer is de nummer 1 stap bij je make-up en het maakt of kraakt de rest van je make-up echt. Dit exemplaar van Fenty Beauty schijnt echt de moeite te zijn en zou voor een flawless huid moeten zorgen.

Real Techniques Color and Contour Brush Set – € 32,95

Als beautyblogger en make-up artist ga ik echt abnormaal snel door mijn kwasten heen. Ik moet ze natuurlijk continu ontsmetten en wassen, waardoor ze veel sneller verslijten dan gemiddeld. Daarom ben ik vaak aan het kwasten shoppen en ik vind altijd wel een leuk setje dat mijn aandacht trekt. Deze set van Real Techniques ziet er niet alleen handig maar tegelijkertijd ook erg mooi uit!

House of Lashes Iconic – € 15,95

Een ooglook is voor mij nooit af zonder een paar volle falsies. Ik ga bijna nooit de deur uit zonder valse wimpers en ik ben altijd op zoek naar nieuwe setjes die mijn ogen mooi accentueren. Vaak ga ik voor goedkopere merken zoals Ardell en Red Cherry maar soms durf ik al eens iets duurder proberen. Deze lashes van House of Lashes zien er echt goed uit en gingen gelijk op m’n wishlist! Ze zijn ook nog eens synthetisch dus ook cruelty free.

Dit waren dus een aantal mooie producten die gelijk op mijn wishlist terechtkwamen toen ik ze tegenkwam. Sommige producten zijn nieuw, andere producten bestaan misschien al eventjes maar vielen me nu pas écht in het oog.

Wat staat er nog op jouw beauty wishlist?

Share:

3 Comments

  1. November 18, 2017 / 3:39 pm

    Ik wil graag een palette van Huda daar zie ik zoveel goeds over

  2. Christine
    November 28, 2017 / 7:47 pm

    Lijken me allemaal hele leuke dingen om te vragen! Ik wil momenteel niet veel beauty maar wat Lush productjes zou wel mogen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?