Beautybox Maart 2018

De Beautybox is een service waarbij je maandelijks een hele doos vol nieuwe beautyspullen toegestuurd krijgt. Ze waren al verkrijgbaar in Nederland maar sinds kort ook in België. Vorige maand kreeg ik mijn eerste Beautybox opgestuurd en die is me heel goed bevallen, waardoor ik dus ook benieuwd was geworden naar alle volgende boxen. Daarom presenteer ik jullie vandaag de Beautybox Maart 2018!

Beautybox Maart

Wat is de Beautybox?

Beautybox is een abonnementsservice waarbij je iedere maand een doos vol cosmetica ontvangt. Make-up, skincare, parfum, nagellak, … Er kan werkelijk vanalles in zitten dat met beauty te maken heeft. De inhoud is iedere maand weer een verrassing, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Op die manier kun je weer nieuwe merken en producten ontdekken!

Het merk Beautybox is echt al jaren bekend in Nederland en een van de enige abonnementen die de tijd goed doorstaan heeft, aangezien veel andere merken als failliet gegaan zijn of doorverkocht werden aan andere bedrijven. Beautybox was dus populair genoeg om te blijven bestaan én verzendt nu zelfs ook naar België. Dat zegt volgens mij wel genoeg over de kwaliteit van de boxen!

Beautybox Maart

Vorige maand kreeg ik mijn allereerste Beautybox en ik was echt wel aangenaam verrast. Stuk voor stuk fijne producten die gelijk goedgekeurd werden, top! Ik was dan ook heel benieuwd naar de volgende editie en of deze ook zo goed zou zijn. Inmiddels heb ik de Beautybox Maart 2018 ook al in huis en kan ik de inhoud aan jullie laten zien.

De Beautybox van deze maand staat in het teken van de lente, met als thema “lentekriebels”. In de box vind je dus een heleboel producten terug die je helemaal klaar gaan stomen voor het lekkere weer!

Vanaf dit punt ga ik beginnen met het unboxen van de Beautybox dus als je niet wilt dat de verrassing voor jou verpest wordt, dan moet je vanaf hier zeker niet meer verder lezen. Als je wel benieuwd bent naar de inhoud, lees dan zeker verder!

Dit is de inhoud van de Maart Beautybox:

Beautybox Maart

Sukin Foaming Facial Cleanser (€ 9,99)

Sukin is een merk waar ik sinds kort fan van ben. Het is een Australisch merk dat uitsluitend met natuurlijke ingrediënten werkt én ook nog eens volledig dierproefvrij is. Ik probeerde hun Rose Hip Oil eerder al eens, wat echt een van hun cultproducten is. In deze Beautybox vind je de Foaming Facial Cleanser terug, waar ik ook enorm benieuwd naar ben!

Beautybox Maart

Kocostar Flower Mask Sheet (€ 3,95)

Kocostar is een merk van Zuid-Koreaanse maskertjes. Ze hebben een heleboel sheet masks maar ook slice masks. Deze maskertjes bestaan dus niet uit een geheel maar juist uit meerdere slices of schijfjes.

Elk bloemenmaskervel telt 12 gedrenkte maskersblaadjes die eenmalig gebruikt kunnen worden op het gezicht, de hals of het lichaam. De verschillende maskers kunnen naar wens en behoefte met elkaar gecombineerd worden. In deze Beautybox vind je dus ook zo’n maskertje terug!

Beautybox Maart

Beebee Cosmetics Lip Peeling (€ 19,75)

BeeBee is een merk waar ik ook al veel positieve dingen over gelezen heb! Ik heb in het verleden wel eens een lipstick gebruikt van het merk maar verder ben ik er niet heel bekend mee. Leuk dus om te zien dat er een product van dit merk in de box zit én dat het ook nog eens een ietwat uniek product is. Lipscrubs kom je toch niet zo vaak tegen bij andere merken dus ik ben zeer benieuwd naar deze.

Beautybox Maart

Lord & Berry Lipstick Absolute Intensity in ‘Sweetheart’ (€ 25,00)

De lipproducten van Lord & Berry zijn altijd wel een schot in de roos. Ik hou echt van hun lipglosses en kan deze ook ten volle aanraden. Met hun lipsticks had ik nog geen ervaring dus ik ben blij dat deze erin zit. Sweetheart is een vrij donkere bruine kleur dus ik denk dat ik deze ga houden voor in de zomer. Volgens mij staat deze lipstick namelijk iets mooier bij een bruinere huid.

Beautybox Maart

Ariane Inden Black Eye Pencil (€ 24,50)

Met een goed zwart oogpotlood kun je helemaal niks mis doen moeten ze bij Beautybox gedacht hebben. Daarom zit er deze maand een oogpotloodje van Ariane Inden bij. Dit is zo’n automatisch oogpotlood dat je alleen maar omhoog hoeft te draaien waardoor je het niet hoeft te slijpen. Het oogpotlood is lekker creamy en brengt zeer makkelijk aan op de huid. Er zit trouwens ook nog een Ariane Inden waardebon bij t.w.v. 5 euro!

Conclusie: ook deze maand ben ik weer tevreden van de inhoud. Wat me gelijk opviel bij deze maartbox is dat er weer een mooie verscheidenheid aan producten in zit. Van skincare tot make-up, je vindt er werkelijk alles in terug.

Zelf eens proberen? De Februari box is nog verkrijgbaar t.e.m. 15 maart 2018 23u dus bestel zeker voor deze datum als je deze box nog wilt ontvangen! Bestellen kan heel makkelijk via de Beautybox website.

Deze Maart editie heeft een totaalwaarde van € 83,00 maar je kunt hem aanschaffen voor slechts € 18,95 als je in België woont. Vanuit Nederland betaal je € 14,95 per box.

Beautybox Maart

De Beautybox is een maandelijks abonnement maar je hangt nergens aan vast waardoor je het makkelijk maandelijks kan opzeggen. Daarnaast is het ook mogelijk om een abonnement van 3, 6 of 12 maanden aan te gaan, deze abonnementen lopen wel automatisch af.

Wat vind jij van deze Beautybox Maart?

Share:

16 Comments

 1. Mieke | mieksmind
  March 12, 2018 / 12:30 pm

  Dit is wel een leuke inhoud! behalve de eyeliner zou ik het allemaal wel gebruiken denk ik

 2. March 12, 2018 / 2:31 pm

  Dat is een leuke inhoud! Ik vind van die eyeliners die wat zachter zijn super fijn. En die lipstick heeft een erg warme kleur!

 3. March 12, 2018 / 4:33 pm

  Wel spannend wat je krijgt elke keer zeg!
  Alleen daar zou ik het al voor doen! hahaha

 4. Manon
  March 12, 2018 / 5:10 pm

  Leuke box! Ik ben benieuwd naar de lipstick lord en berry. De kleur ziet er goed uit

 5. Karlien
  March 12, 2018 / 5:54 pm

  Een hele mooie inhoud vind ik dit wel weer
  Heel wat merken die ik nog niet kende

 6. March 12, 2018 / 6:02 pm

  Toch knap vind ik het dat ze deze producten voor €15 kunnen aanbieden. Zo te zien zijn ze los veel duurder.

 7. March 12, 2018 / 7:05 pm

  Lord&Berry is echt een superleuk merk; daar heb ik zelf een lippotlood van! Ook fijn trouwens dat je ‘m nu nog kunt bestellen terwijl je weet welke producten erin zitten 🙂

 8. March 12, 2018 / 7:43 pm

  Wat is het leuk verpakt zeg! Dat maakt het al een cadeautje om de box open te maken. Leuke inhoud!

 9. March 12, 2018 / 9:58 pm

  Wat leuk inhoud en ze zijn allemaal ook onbekend merken. Ik ben benieuwd

 10. March 13, 2018 / 8:27 am

  Mooie inhoud! En ik krijg ook echt wel het idee dat je goedkoper uit bent op deze manier.

 11. March 13, 2018 / 8:52 am

  Wat een leuke inhoud! Ik ben zelf een beetje klaar met dit soort boxen (shop toch liever zelf), maar blijf het wel leuk vinden om dit soort artikelen te lezen x

 12. March 13, 2018 / 10:47 am

  Lord & Berry wil ik graag eens proberen! Hele mooie kleur van lipstick ook!

 13. March 13, 2018 / 7:38 pm

  Wat een leuke inhoud dit keer en de waarde is ook dikke prima! Ik vind de lipstick erg mooi!

 14. March 13, 2018 / 7:56 pm

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik zelf na een lange tijd geabonnered te zijn op dit soort boxen echt he-le-maal klaar ben met beautyboxen. Maar als ik zie wat hier weer in zit, zoals die prachtige lipstick, lijkt het me stiekem toch ook wel weer heel leuk zo’n box!

 15. April 4, 2018 / 5:51 pm

  Ik heb vorig jaar 2 Sukin productjes gekocht voor mama omdat ze gevoelige huid heeft en het helemaal natuurlijk is 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?