web analytics

Beautyboxen in België

Beautyboxen zijn nog steeds populair. Je sluit een abonnement af en je krijgt iedere maand (of om de twee maanden) een doos boordevol make-up en verzorging toegestuurd. Het is iedere keer weer een verrassing wat je krijgt en tussen de beschikbare boxen zit vaak toch een hoop verschil. Daarom vertel ik jullie in dit artikel meer over de verkrijgbare beautyboxen in België. Welke boxen hebben de hoogste waarde en welke kun je best skippen? Je leest het hier!

Lookfantastic Beauty Box (hier te koop)

Ik begin een van de beste beautyboxen in België en dat is de Lookfantastic Beauty Box. Deze box wordt uitgegeven door de webshop Lookfantastic. Dit is een webshop waarop voornamelijk high end en premium merken verkocht worden. Deze webshop bestaat al jarenlang in de UK maar sinds kort is er ook een Nederlandse website.

De Lookfantastic Beauty Box is een maandelijkse service. Je sluit dus een abonnement af en krijgt iedere maand een prachtige doos vol cosmetica toegestuurd. In het geval van Lookfantastic gaat het dus ook voornamelijk om diezelfde premium producten die je voorbij ziet komen op de webshop.

Prijs: € 20 voor een maand, € 18 bij 3 maanden, …
Voordelen: veel premium merken, veel afwisseling tussen make-up en verzorging
Nadelen: voornamelijk samples

Goodiebox België (hier te koop)

Gloednieuw in België: de Goodiebox. Deze dienst komt uit Denemarken maar werd eerder ook al verkocht in Noorwegen en Nederland. In Nederland was deze box immens populair dus hebben ze besloten om de box ook in België te gaan verkopen.

De Goodiebox is net zoals de Lookfantastic een maandelijkse abonnementsservice. Bij Goodiebox krijg je maandelijks vijf tot zeven producten toegestuurd in een mooie lade die je nadien ook nog voor iets anders kunt gebruiken.

De merken die in deze box zitten gaan van de bekendere merken (zoals bv. Rituals en Gosh) tot onbekendere merken. Er zitten zowel full size als travel size producten in deze box.

Prijs: € 19,95 inclusief verzending
Voordelen: Mooie herbruikbare doos, veel producten voor een lage prijs
Nadelen: minder herkenbare merken dan bij de andere boxen

BLUX Box

Een andere box die al een hele tijd meegaat is de BLUX Box. Dit is een Nederlands bedrijf maar ze verzenden dus ook gewoon naar België. Vroeger was dit ook een maandelijkse service maar sinds vorig jaar worden de boxen 1 keer om de 2 maanden opgestuurd. Het verschil met vroeger is dat de box duurder is geworden maar ook wel dubbel zo groot.

In de BLUX Box vind je ook een gevarieerde selectie terug van zowel make-up als huidverzorging. Bij BLUX krijg je geen premium merken en zeer uitzonderlijk high end merken. De merken die in de BLUX Box zitten zijn dus doorgaans goedkoper dan die van de Lookfantastic Box MAAR er zitten veel meer full size producten in!

Prijs: € 29,95 (+ € 1,95 verzendkosten)
Voordelen: zeer grote doos, gevarieerde merken en producten, veel full sizes
Nadelen: weinig high end merken, slechts 1 keer om de 2 maanden

UPDATE JANUARI 2021:
Sinds kort werd BLUX Box overgenomen door de Styletone Box. De BLUX Box is dus officieel niet meer beschikbaar maar de producten en de service blijven wel hetzelfde. Meer info vind je terug via de Styletone website.

Deauty

De Deauty box was de allereerste box die ik ooit kreeg. Ik had zelfs al een abonnement nog voor The Pink Perfectionist bestond! Vroeger was het een maandelijkse box maar inmiddels niet meer.

Nu brengt Deauty alleen nog limited edition boxen uit in samenwerking met Goed Gevoel, die je dan voor een lager tarief kan aankopen bij het magazine.

Hun maandelijkse boxen vond ik vroeger altijd enorm leuk, zeker de eerste paar jaar. Daarna ging het sterk bergaf met de kwaliteit. De boxen met Goed Gevoel koop ik meestal wél altijd, die hebben vaak wel een toffe inhoud.

Prijs: de Goed Gevoel boxen zijn vaak rond de € 10,00
Voordelen: Goed Gevoel box heeft altijd een hoge waarde
Nadelen: geen abonnement, weinig bekende merken

Van alle verkrijgbare beautyboxen in België ben ik dus vooral tevreden van Lookfantastic Beauty Box en de Goodiebox.

De Lookfantastic Beauty Box is ideaal om dure merken aan een fijne prijs te kunnen proberen. De Goodiebox is dan weer ideaal om de iets minder bekende merken en producten te ontdekken plus de inhoud is altijd veel meer waar dan wat je er effectief voor betaald.

Ben jij al bekend met een van deze boxen?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

3 Comments

 1. December 28, 2018 / 10:16 pm

  Ziet er erg goed uit zeg! Fijne dagen en een gezond 2019!

 2. December 29, 2018 / 11:18 am

  Wat een leuk overzichtje, heel handig! Ik heb geloof ik een jaar of een half jaar een abonnement gehad op de Lookfantastic box, maar uiteindelijk toch tot de conclusie gekomen dat ik voor dat geld liever gewoon 1 leuk mooi product koop wat ik al graag wou hebben. Toch vond ik het een hele leuke box en een leuke manier om dingen uit te proberen. En die kwam ook in zulke mooie dozen die ik nog steeds gebruik om producten in te bewaren haha.

 3. Van Semmertier Sandra
  October 15, 2019 / 11:56 pm

  Ik heb sinds een maand of 4 de goodiebox. Elke maand een box met verwennerijtjes in. Ook handig is dat er een ruil community bestaat voor de produkten die je niet bevallen. En abonnement is makkelijk weet stop te zetten ook. Ik blijf lid voorlopig 👌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?