Beautyboxen in België

Beautyboxen zijn nog steeds populair. Je sluit een abonnement af en je krijgt iedere maand (of om de twee maanden) een doos boordevol make-up en verzorging toegestuurd. Het is iedere keer weer een verrassing wat je krijgt en tussen de beschikbare boxen zit vaak toch een hoop verschil. Daarom vertel ik jullie in dit artikel meer over de verkrijgbare beautyboxen in België. Welke boxen hebben de hoogste waarde en welke kun je best skippen? Je leest het hier!

Lookfantastic

Ik begin een van de beste beautyboxen in België en dat is de Lookfantastic Beauty Box. Deze box wordt uitgegeven door de webshop Lookfantastic. Dit is een webshop waarop voornamelijk high end en premium merken verkocht worden. Deze webshop bestaat al jarenlang in de UK maar sinds kort is er ook een Nederlandse versie bijgekomen.

De Lookfantastic Beauty Box is een maandelijkse service. Je sluit dus een abonnement af en krijgt iedere maand een prachtige doos vol cosmetica toegestuurd. In het geval van Lookfantastic gaat het dus ook voornamelijk om diezelfde premium producten die je voorbij ziet komen op de webshop.

Prijs: € 20 voor een maand, € 18 bij 3 maanden, …
Voordelen: veel premium merken, veel afwisseling
Nadelen: voornamelijk samples

Koop de Lookfantastic Beauty Box hier

Goodiebox België

Gloednieuw in België: de Goodiebox. Deze dienst komt uit Denemarken maar werd eerder ook al verkocht in Noorwegen en Nederland. In Nederland was deze box immens populair dus hebben ze besloten om de box ook in België te gaan verkopen.

De Goodiebox is net zoals de Lookfantastic een maandelijkse abonnementsservice. Bij Goodiebox krijg je maandelijks vijf tot zeven producten toegestuurd in een mooie lade die je nadien ook nog voor iets anders kunt gebruiken. De merken die in deze box zitten gaan van de bekendere merken (zoals bv. Rituals en Gosh) tot onbekendere merken. Er zitten zowel full size als travel size producten in deze box.

Prijs: € 19,95 inclusief verzending
Voordelen: Mooie herbruikbare doos, veel producten voor een lage prijs
Nadelen: minder herkenbare merken dan bij de andere boxen

Koop de Lookfantastic Beauty Box hier

 

BLUX Box

Een andere box die al een hele tijd meegaat is de BLUX Box. Dit is een Nederlands bedrijf maar ze verzenden dus ook gewoon naar België. Vroeger was dit ook een maandelijkse service maar sinds vorig jaar worden de boxen 1 keer om de 2 maanden opgestuurd. Het verschil met vroeger is dat de box duurder is geworden maar ook wel dubbel zo groot.

In de BLUX Box vind je ook een gevarieerde selectie terug van zowel make-up als huidverzorging. Bij BLUX krijg je geen premium merken en zeer uitzonderlijk high end merken. De merken die in de BLUX Box zitten zijn dus doorgaans goedkoper dan die van de Lookfantastic Box MAAR er zitten veel meer full size producten in!

Prijs: € 29,95 (+ € 1,95 verzendkosten)
Voordelen: zeer grote doos, gevarieerde merken en producten, veel full sizes
Nadelen: weinig high end merken, slechts 1 keer om de 2 maanden

 

Deauty

De Deauty box was de allereerste box die ik ooit kreeg. Ik had zelfs al een abonnement nog voor The Pink Perfectionist bestond! Vroeger was het een maandelijkse box maar inmiddels niet meer. Nu brengt Deauty alleen nog limited edition boxen uit die je kunt bestellen via hun website. Ook stellen ze geregeld boxen samen in samenwerking met Goed Gevoel, die je dan voor een lager tarief kan aankopen bij het magazine.

Hun maandelijkse boxen vond ik vroeger altijd enorm leuk, zeker de eerste paar jaar. Daarna ging het sterk bergaf met de kwaliteit. Hun limited edition boxen vind ik ook niet echt denderend. De boxen met Goed Gevoel koop ik meestal wél altijd, die hebben vaak wel een toffe inhoud.

Prijs: € 25,00 per limited edtion box, Goed Gevoel box is vaak rond de € 10
Voordelen: Goed Gevoel box heeft altijd een hoge waarde
Nadelen: geen abonnement, weinig bekende merken

Van alle verkrijgbare beautyboxen in België ben ik dus vooral tevreden van Lookfantastic en BLUX. De Lookfantastic Beauty Box is ideaal om dure merken aan een fijne prijs te kunnen proberen. BLUX Box is dan weer ideaal om lekker veel grote producten te mogen ontvangen waar je dus ook heel lang mee kunt doen. Ook de limited edition Goed Gevoel x Deauty boxen hebben een hoge waarde!

Ben jij al bekend met een van deze boxen?

Share:

3 Comments

 1. December 28, 2018 / 10:16 pm

  Ziet er erg goed uit zeg! Fijne dagen en een gezond 2019!

 2. December 29, 2018 / 11:18 am

  Wat een leuk overzichtje, heel handig! Ik heb geloof ik een jaar of een half jaar een abonnement gehad op de Lookfantastic box, maar uiteindelijk toch tot de conclusie gekomen dat ik voor dat geld liever gewoon 1 leuk mooi product koop wat ik al graag wou hebben. Toch vond ik het een hele leuke box en een leuke manier om dingen uit te proberen. En die kwam ook in zulke mooie dozen die ik nog steeds gebruik om producten in te bewaren haha.

 3. Van Semmertier Sandra
  October 15, 2019 / 11:56 pm

  Ik heb sinds een maand of 4 de goodiebox. Elke maand een box met verwennerijtjes in. Ook handig is dat er een ruil community bestaat voor de produkten die je niet bevallen. En abonnement is makkelijk weet stop te zetten ook. Ik blijf lid voorlopig 👌

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?