Beautynieuws #12

In ‘Beautynieuws’ deel ik al mijn favoriete beauty nieuwtjes. Van make-up tot skincare en van parfum tot nagellak, werkelijk alles kan aan bod komen. Ik selecteerde de leukste nieuwigheden en collecties voor jullie. Kijk je mee?

Lush lanceert 3 unieke handverzorgings-kits

Niet eerder werd in Nederland online zo veel gezocht naar hand-, reinigings- en verzorgingsproducten als nu.

Regelmatig je handen wassen kan ervoor zorgen dat ze wat droger aanvoelen dan anders. Een goede verzorging van je handen is dan ook belangrijk!

Daarom lanceert Lush drie handverzorgings-kits met verschillende producten waarmee je je handen zo goed mogelijk kunt reinigen en verzorgen.

De kits bevatten twee zepen om je handen mee te wassen, een verzachtende, hydraterende crème en een solid serum voor een fijne handmassage.

Deze unieke kits zijn exclusief te koop via de webshop van Lush.

[ comfort zone ] lanceert nieuwe toevoegingen aan eco-friendly Water Soul lijn

De biodiversiteit van de oceaan is de sleutel om de balans van ons klimaat te reguleren. Hierin spelen koraalriffen een belangrijke rol, ze bieden een schuilplaats en voedingsstoffen voor vele diersoorten.

Jaarlijks komt er 4000 tot 6000 ton zonnefilter van onze zon-bescherming in het water terecht. Zonnefilters als oxybenzone, octinoxaat en zinkoxide tasten het koraal aan.

Daarom lanceerde [ comfort zone ] afgelopen jaar al haar eco-friendly zon-bescherming genaamd Water Soul. Hét zon-product dat vrij is van vervuilende filters en daarmee niet schadelijk voor het leven in de oceaan.

Naast de huidige Eco Sun Cream SPF 30, lanceert [ comfort zone ] dit jaar 3 nieuwe toevoegingen aan de Water Soul lijn: een Eco Sun Cream SPF 50 (€ 32),  een Eco Shower Gel (€ 25) én een kalmerende en verfrissende Aloë gel (€ 26).

De producten van [ comfort zone ] zijn o.a. te koop bij Parfuma.

Garnier Fructis Invisible Dry Shampoo

Nood aan een verfrissing van je haar door de wasbeurten door? Droogshampoo is de go-to optie voor een zuiver-haar-gevoel met amper één keer sprayen!

Helaas is maar liefst 73% van de vrouwen bang om droogshampoo te gebruiken vanwege het witte residu dat droogshampoo achterlaat. Deze Invisible Dry Shampoo van Garnier zou dat probleem moeten verhelpen.

Het product is verkrijgbaar in vier verschillende geuren: Coco Water, Yuzu Lemon, Watermelon en Mint Fresh. Perfect voor de zomer!

De Garnier Fructis Invisible Dry Shampoos liggen binnenkort in de winkel.

Kiehl’s Vital Skin-Strengthening Super Serum

Nieuw bij Kiehl’s is het Vital Skin-Strengthening Super Serum. Dit product bestaat uit een formule die de huidbarrière versterkt en de onvermijdelijke dagelijkse stressfactoren bestrijdt.

Dit vederlichte en biocompatibele serum met 11kDa-Hyaluronzuur en een Adaptogenic Herbal Complex wordt snel geabsorbeerd en versterkt de weerstand, soepelheid en densiteit van de huid.

Op die manier pakt het tekenen van veroudering aan en oogt de huid na amper vier weken gebruik zichtbaar gezonder en jeugdiger.

Welk nieuwtje lijkt jou het leukst?

Share:

2 Comments

  1. June 7, 2020 / 6:25 pm

    Ik ben erg benieuwd naar de droogshampoos van Garnier! Die wil ik wel proberen, voornamelijk die kokos variant. :

  2. Mieke
    June 7, 2020 / 11:42 pm

    Oh, weer zo veel leuks! Die droogshampoo van Garnier ga ik zeker testen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?