Beautynieuws 2018 #11

In ‘Beautynieuws’ deel ik al mijn favoriete beauty nieuwtjes. Van make-up tot skincare en van parfum tot nagellak, werkelijk alles kan aan bod komen. Ik selecteerde de leukste nieuwigheden en collecties voor jullie. Kijk je mee?

Merci Handy Unicorn limited edition

Speciaal voor iedereen die in de meest magische sprookjes gelooft is er nu de Merci Handy Unicorn pocked sized hand cleansing gel. Het verzorgen en reinigen van je handen is nog nooit zo makkelijk geweest! Met de pocket sized hand cleansing gel Unicorn kan je op ieder moment je handen verfrissen en hydrateren. Het is een limited edition, dus net zo zeldzaam als een echte unicorn!

De Merci Handy Unicorn hand cleasing gel is te koop voor €3,01 bij Parfumerie Douglas.

Maybelline Color Sensational Shine Compulsion

Gek op een high-shine luxefinish zonder het ongemak van een gloss? Maak dan snel kennis met de nieuwe generatie lipkleuren: Maybelline New York Shine Compulsion Lipstick by Color Sensational! Hoog gepigmenteerde lippenstiften die smelten bij contact met de lippen en een onweerstaanbare glans nalaten, bestaande uit 70% reflectieve oliën.

Beschikbaar in vijf verschillende tinten voor € 12,99 per stuk en verkrijgbaar bij Kruidvat.

Rainpharma & Think-Pink – Exceptional Hand & Nail Cream

RainPharma en Think-Pink slaan opnieuw de handen in elkaar. De volledig plantaardige handcrème die het Belgische beautylabel vorig jaar lanceerde zal ook dit jaar verkocht worden ten voordele van de nationale borstkankercampagne.

De Exceptional Hand & Nail Cream is intens voedend, toch voelen je handen na gebruik niet vet aan. Een mix van natuurzuivere essentiële oliën uit echte kruiden en planten trakteert je bovendien op een citrusfrisse geur met kruidige ondertoon.

De verkoopprijs van de handcrème bedraagt € 19,95 en de opbrengst hiervan gaat integraal naar Think-Pink.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Na het succes van de Dramatically Different Moisturizing Lotion komt Clinique met iets nieuws: de Hydrating Jelly. Deze 100% transparante en lichte gel gaat de huid hydrateren, de vochtbarrière van de huid herstellen én de huidbarrière beschermen tegen pollutie. Het zorgt er dus voor dat alle goede dingen binnen blijven en alle slechte dingen tegengehouden worden.

Verkrijgbaar bij de Clinique verkooppunten voor € 29,50 (50 ml) en € 56,40 (125 ml).

Welk product lijkt jou het leukst?
Share:

1 Comment

  1. September 26, 2018 / 1:47 pm

    Die lipsticks van Maybelline lijken me zo fijn! Ergens ben ik ook wel benieuwd naar die creme van Clinique. Ik gebruik de normale versie ervan en daar ben ik echt mega fan van, maar om een of andere reden kan ik me niet voorstellen dat die jelly ook echt fijn is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?