Beautynieuws 2018 #12

In ‘Beautynieuws’ deel ik al mijn favoriete beauty nieuwtjes. Van make-up tot skincare en van parfum tot nagellak, werkelijk alles kan aan bod komen. Ik selecteerde de leukste nieuwigheden en collecties voor jullie. Kijk je mee?

Yves Rocher anti-pollutie

Een tijdje geleden vertelde ik jullie al meer over de Yves Rocher Elixir Jeunesse huidverzorging, een lijn die speciaal ontwikkeld is om de gevolgen van pollutie tegen te gaan. Zowel de reguliere Elixir Jeunesse producten als het Elixir Jeunesse UV Beauty Shield kwamen al aan bod. Inmiddels heeft Yves Rocher weer een nieuwe lijn tegen pollutie en deze is speciaal voor je haar!

Vervuiling is namelijk niet alleen slecht voor de huid en haar conditie, maar speelt ook een rol bij de schoonheid van je haar! Daarom komen ze bij Yves Rocher met een complete nieuwe haarverzorging. Deze anti-pollutie lijn bevat een detox shampoo, conditioner en een detoxpeeling.

Nieuwe GLOV sets

In september vertelde ik jullie al over de GLOV handschoen, een handschoen waarmee je make-up weg kunt halen d.m.v. water. Het werkt echt super snel, makkelijk én is milieuvriendelijk. Binnen het GLOV gamma heb je dus de kleine on-the-go die ik al liet zien maar je hebt ook de grote en vierkante Comfort handschoen. Daar blijft het niet bij want het aanbod wordt uitgebreid met een aantal nieuwe sets:

  • GLOV Kids (€ 9,99): Twee washandjes (klein en groot) in de vorm van schattige konijntjes. Om smerige snoeten te poetsen en grime te verwijderen, maar net zo goed om vuile knieën te wassen.
  • GLOV Beauty Bomb (€ 19,99): De GLOV Comfort in combinatie met een speelse Bunny Ears haarband. Ideaal om je haar uit je gezicht te houden tijdens het reinigen.
  • GLOV Sleeping Beauty (€ 17,99): De GLOV On-the-go met een glamoureus oogmasker: voor een heerlijk schoonheidsslaapje, met perfect gereinigde huid.

OPI Metamorphosis collection

Creëer de leukste nail art met de nieuwe Metamorphosis Collection van OPI! Deze nieuwe collectie bestaat uit 6 limited edition glitterkleuren die zich perfect lenen voor een leuke nail art, perfect voor Halloween.

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar via de webshop www.opi-shop.be.

Welk product lijkt jou het leukst?

Share:

2 Comments

  1. October 25, 2018 / 2:00 pm

    Die OPI lakjes lijken me wel heel erg mooi

  2. October 25, 2018 / 3:48 pm

    Wat een leuke nieuwtjes zeg! Altijd interessant om te horen wat er weer aan zit te komen. Ik vind de lakjes van OPI er echt heel erg tof uit zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?