Beautynieuws 2018 #7

In ‘Beautynieuws’ deel ik al mijn favoriete beauty nieuwtjes. Van make-up tot skincare en van parfum tot nagellak, werkelijk alles kan aan bod komen. Ik selecteerde de leukste nieuwigheden en collecties voor jullie. Kijk je mee?

L’Oréal Paris La Petite Palette

L’Oréal Paris liet zich inspireren door de vele facetten van de Parisienne om 6 nieuwe oogschaduwpaletten oogschaduw te creëren. Deze nieuwe mini palettes bevatten vijf tinten waarbij je zowel een zeer natuurlijke als gewaagde look kunt maken. In ieder doosje zit 1 accentkleur dat voor een gedurfd en creatief effect moet zorgen. Verkrijgbaar voor € 14,99 per stuk.

The Body Shop Black Musk Night Bloom

Laat je verleiden door de nieuwe Eau de Toilette Black Musk Night Bloom. Deze intense, mysterieuze variant op de iconische geur Black Musk is een ode aan de verleiding en neemt je mee naar de sferen van duizend-en-een nacht, dankzij de sensuele geurakkoorden die samen een unieke bloemige, oriëntaalse compositie vormen.

Voor Black Musk Night Bloom heeft The Body Shop zich laten inspireren door bijzondere bloemen die bloeien gedurende de nacht. Pas als het
donker is, gaan hun knoppen langzaam open en komt hun betoverende geur vrij, als een goed bewaard geheim. Het resultaat? Een spannende, donkere, voluptueuse geur met een exotisch en Oosters karakter. Verkrijgbaar vanaf september 2018 voor € 35,00/60 ml.

Environ Skin Essentia Low Foam Cleansing gel

De Skin Essentia Low Foam Cleansing gel van Environ is een lichtschuimende gel reiniger die talg, make-up en onzuiverheden verwijdert terwijl de natuurlijke hydratatie van de huid behouden wordt. Het is de ideale partner voor wie houdt van een fris en ‘clean’ gevoel na de reiniging. Bovendien is hij geschikt voor alle huidtypen en leeftijden. Verkrijgbaar bij alle Hélène V. verkooppunten voor € 47,00.

Yves Rocher 1e geconcentreerde shampoo

In 2017 ziet de 1e I LOVE MY PLANET geconcentreerde douchegel het daglicht. 40 douches in een formaat van slechts 100 ml en met 50% minder plastic en broeikaseffect dankzij de innoverende formule en het doseerdopje.

Een jaar later, in juni 2018 kunnen we zijn broertje voorstellen: de 1e geconcentreerde shampoo. Een shampoo die het milieu respecteert en het haar van de vrouw nog mooier maakt. 1 keer knijpen in de shampoo is voldoende voor 1 volledige wasbeurt! Verkrijgbaar online en in de winkels voor € 3,95.

Essie Desert Mirage collectie

Laat je betoveren door de optische illusies van de woestijn en droom weg met de nieuwe Essie Desert Mirage collectie. Van warme aardetinten tot prachtig paars, voor iedereen zit er wel een geschikt kleurtje in deze zomerse collectie. Nu al verkrijgbaar bij Di.

Welk product lijkt jou het leukst?
Share:

1 Comment

  1. June 21, 2018 / 11:15 am

    Ik ben zeer benieuwd naar die parfum van tbs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?