Beautynieuws: de nieuwste producten van Vichy

Als je aan apotheekmerk Vichy denkt, dan denk je automatisch ook aan nieuwe en innovatieve producten. Dat is deze zomer niet anders want ook recent heeft Vichy weer heel wat spannende nieuwigheden gelanceerd.

In dit artikel zet ik een aantal van deze nieuwe en unieke producten op een rijtje:

Vichy Minéral 89 Sheet Masker (€ 5,95 – nu verkrijgbaar)

Verschillende omgevings- en lifestylefactoren kunnen de huidbarrière aantasten en verzwakken. Deze verzwakte huidbarrière zorgt op zijn beurt dan weer voor een zichtbaar drogere huid.

Bij Vichy willen ze daarom sterk inzetten op het herstellen en hydrateren van de huid. Daarom werd er recent een uniek sheet masker gelanceerd: het Vichy Minéral 89 Masker.

Dit is het eerste tissue masker van de Vichy Laboratoria dat de kracht van Vulkanisch Water van Vichy combineert met hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong. Met dit masker kun je in 10 minuten de huidbarrière versterken en deze weer gezond krijgen.

Het masker is volledig hypoallergeen, parfumvrij, alcoholvrij en geschikt voor de gevoelige huid.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF 25 (€ 41,95 – nu verkrijgbaar)

Voorkomen is beter dan genezen maar wat als er een product is dat zowel kan voorkomen als genezen? Dat moesten ze bij Vichy ook gedacht hebben toen ze de Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF 25 ontwikkelden.

Deze unieke verzorging bevat glycolzuur (tegen pigmentvlekken), hyaluronzuur (om te hydrateren), vitamine c (antioxidant) en nog zoveel andere fijne stoffen die de huidveroudering stevig gaan aanpakken.

Daarnaast bevat deze crème dus ook een beschermingsfactor van SPF 25 om verdere schade en huidveroudering te voorkomen.

Liftactiv Specialist Glyco C Nuit Ampullen (€ 27,95 voor 10 ampullen, € 55,95 voor 30 ampullen – nu verkrijgbaar)

Ook nieuw binnen het Liftactiv Specialist gamma: de Glyco C Nu

it Ampullen. Deze unieke ampullen met glycolzuur werden speciaal ontwikkeld om hardnekkige pigmentvlekken (door ouderdom) aan te pakken.

De celvernieuwing vertraagt met ouder worden, waardoor dode huidcellen zich opstapelen, wat het huidoppervlak onregelmatig maakt. De zacht peelende werking van glycolzuur stimuleert het afschilferen van de huid, waardoor ze egaler en stralender wordt.

Na 1 nacht zou de huid helder en gladder moeten zijn, na 1 maand zou je minder last moeten hebben van bruine vlekken.

Capital Soleil vernieuwingen

Vichy Capital Soleil engageert zich om de impact op het milieu te verbeteren.

In 2020 zullen de flacons van de Zonbeschermende Waters voor 25% uit gerecycleerde en recycleerbare kunststof bestaan en de flacons van de andere zonneproducten voor 50%.

L’Oréal Research werkt daarnaast samen met het Centre Scientifique de Biologie Marine van Monaco om onze formules te testen in mariene omstandigheden.

Welk van deze nieuwtjes vind jij het leukst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?