Beautynieuws maart/april

Het is weer tijd voor het allerlaatste beautynieuws! We zitten inmiddels al over de helft in de maand maart dus het is alweer bijna lente. Frisse geuren, vrolijke pasteltinten, … Je voelt echt dat de lente eraan komt. Daarom zet ik alle leuke beautynieuwtjes van make-up tot skincare voor jou op een rijtje! Kijk je mee?

romancetender_bottlecarton

Ralph Lauren Tender Romance

Bij Ralph Lauren komen ze vanaf april met een nieuwe geur, geïnspireerd op de tederheid van je eerste liefde. Zuiverheid, vrouwelijkheid en zachtheid zijn de drie pijlers voor deze geur. Met geurnoten zoals o.a. gember, bergamot, witte magnolia, jasmijn en kasjmierhout is het dus een hele lieve geur geworden. Tender Romance komt in de klassieke Ralph Lauren Romance flacon en is de proloog op de originele geur.

filmstar_bronze_glow_open

Charlotte Tilbury verkrijgbaar bij de webshop van De Bijenkorf

Nadat De Bijenkorf al een aantal nieuwe merken aan hun assortiment had toegevoegd is nu ook Charlotte Tilbury aan de beurt. Dit merk is enorm populair in het buitenland en ook zeer geliefd bij celebrities en make-up artists. De Bijenkorf webshop is het exclusieve verkooppunt voor Charlotte Tilbury in het buitenland.

Solaire Corps et Cheveux 15 FPS UVA UVB - Protection Moyenne - Huile Protectrice

Yves Rocher Sun – Perfect Skin

We gaan weer stilaan richting de lente toe en dat betekent dat de zon hopelijk weer wat meer gaat schijnen. Daarom is het erg belangrijk om je huid goed te beschermen en te verzorgen, iets wat ze bij Yves Rocher zeer belangrijk vinden. Daarom komen ze nu met de Sun Perfect Skin lijn. Deze lijn bevat niet alleen zonnecrème maar ook een tan activator die ervoor zorgt dat je sneller bruint, een beschermende olie voor het haar, after sun, … Het is dus een hele complete lijn die je zeker eens moet bekijken als je graag gaat zonnen. Verkrijgbaar vanaf april.

MAC Versi

MAC Versicolour

Bij MAC Cosmetics komen ze met een nieuw product: de Versicolour. Dit is een langhoudende combinatie tussen lipgloss en pigment, met enorm veel glans. Met een vederlichte textuur en verzorgende oliën zouden ze zeer fijn moeten aanvoelen op de lippen. Er zijn enorm veel tinten verkrijgbaar van nude tot roze en zelfs paars. Verkrijgbaar vanaf 7 april in de MAC winkels en online.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

3 Comments

  1. March 19, 2016 / 8:34 am

    Ik was ook al eens aan het piepen op Bijenkorf deze week want Charlotte Tilbury is natuurlijk een groot merk! Enkel de prijs houdt me momenteel nog een beetje in bedwang, maar voor hoelang! 😀

  2. March 19, 2016 / 10:37 am

    Oeh daar zitten wel mooie producten tussen! 🙂

  3. March 19, 2016 / 3:23 pm

    De tan activator lijkt me erg fijn ! RL Romance is ook een heerlijke klassieke geur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?