Nieuwe Yves Rocher parfums

Sinds kort heeft Yves Rocher weer een heleboel nieuwe geuren toegevoegd aan hun assortiment. Een tal van oude klassiekers zijn verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor nieuwe geurcreaties. De nieuwe parfums van Yves Rocher gaan mee in het motto “mijn parfum, mijn verhaal”. Er zou dus een perfecte geur voor iedereen beschikbaar moeten zijn. In dit artikel vertel ik graag meer over de nieuwe Yves Rocher parfums!

Dit wat ze bij Yves Rocher zeggen over hun nieuwe parfums:

“Bij Yves Rocher laten we ons inspireren door de natuur. De natuur is het uitgangspunt voor al onze parfums. Wij geloven in parfums die relevant en toegankelijk zijn. Zowel het streven naar natuurlijkheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid als onze Franse expertise vormen de essentie van ons vak.

Deze nieuwe collectie parfums is ontworpen om jou iedere dag plezier en positieve emoties mee te geven, geïnspireerd op de natuur. Van heerlijk fris tot intens diepzinnig… Iedereen kan hét parfum vinden dat het beste bij hem of haar past en nieuwe energie geeft.”

In totaal zijn er 6 nieuwe geuren (en er komen er binnenkort nog 3 aan!), gaande van zeer fris of bloemig tot warm en sensueel. Binnen het nieuwe parfumgamma zou dus een geur voor iedereen moeten zitten.

Dit zijn de nieuwe parfums van Yves Rocher die op dit moment al verkrijgbaar zijn: 

Sel D’Azur (citrus frisheid) 

Ik begin gelijk met mijn grote favoriet en dat is uiteraard de Yves Rocher Sel D’Azur, de meest frisse geur uit het nieuwe assortiment. Voor deze geur vond Yves Rocher de inspiratie bij de energie van de mediterrane zeebries.

Sel D’Azur bestaat voor 88% uit natuurlijke ingrediënten waaronder grapefruit uit Israël, cederhout uit Virginiä en vetiver uit Haïti. Hij heeft een intensiteit van 2 op 4 waardoor hij dus lekker licht is voor een eau de parfum.

Garden Party (bloemig roosachtig) 

Garden Party neemt je mee naar de frivoliteit van tuinfeestjes in de lente. De ingrediënten van Garden Party zijn o.a. damascusroos uit Turkije en spearmint uit de VS.

Het parfum heeft een intensiteit van 2 op 4. Hierdoor wordt het een frisse, bloemige geur die voor iedere leeftijd geschikt is.

Matin Blanc (bloemig fris)

Matin Blanc is als een uitnodiging om aan de nieuwe dag te beginnen.

De geur bestaat voor 89% uit natuurlijke ingrediënten waaronder oranjebloesem uit Marokko, neroli uit Marokko en bergamot uit Italië. Hierdoor krijg je een zeer unieke mix van warme noten, in combinatie met de frisse toets van de bergamot. Ook deze geur heeft een intensiteit van 2 op 4.

Een zeer uniek parfum maar ik denk dat veel mensen deze geur wel zullen appreciëren!

Plein Soleil (bloemig en romig) 

Mag het toch net iets intenser en warmer zijn maar ook niet overdreven? Dan is Plein Soleil zeker een geur voor jou.

Plein Soleil bestaat voor 87% uit natuurlijke ingrediënten waaronder tuberoos uit India, kardemom uit Guatemala, sandelhout uit Australië en ylang ylang uit de Comoren.

Het resultaat? Een zeer sensuele, exotische geur met een intensiteit van 3 op 4.

Sable Fauve (sensueel oriëntaals) 

Hou je niet van bloemige geuren en ga je liever voor een rokerige geur? Dan ben je bij Sable Fauve zeker aan het juiste adres.

Sable Fauve is een zeer mysterieuze, warme geur die geïnspireerd werd op de warmetrillingen die je voelt in de zon. Hij bestaat voor 87% uit natuurlijke ingrediënten waaronder tonkaboon, benzoëhars uit Laos en cistus uit Spanje.

De geur opent zeer warm en houterig maar gaat nadien over in een zoete, amandelachtige geur met een intensiteit van 3 op 4.

Cuir De Nuit (sensuele vanille)

Last but not least hebben we Cuir De Nuit, de ideale geur voor mensen die van warme vanillegeuren houden.

Yves Rocher omschrijft de geur als volgt: “Verslavende charme van leerachtige sensuele vanille wordt geaccentueerd door de brute kracht van cacao en koffie.”

Van Cuir De Nuit kun je dus een langhoudende, warme gourmandgeur verwachten met een intensiteit van 3 op 4. Een heerlijke geur voor de aankomende wintermaanden!

Ik heb al deze nieuwe parfums al kunnen ruiken via staaltjes en ik moet zeggen: ze zijn écht heel erg fijn! Mijn persoonlijke favorieten waren Sel D’Azur en Garden Party, twee frisse lichte geuren die altijd wel goed zijn.

Alle nieuwe Yves Rocher parfums kosten € 39,90 voor 30 ml en € 59,90 voor 100 ml. Ze zijn verkrijgbaar bij de Yves Rocher webshop en natuurlijk zijn ze ook verkrijgbaar bij de Yves Rocher winkels waar je altijd terechtkunt voor het nodige advies.

Welke geur lijkt jou het lekkerst? 

Share:

1 Comment

  1. September 16, 2019 / 4:08 pm

    Wat een toffe vormgeving! Ik ben erg benieuwd naar de geurtjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?