Beautynieuws: The Body Shop Body Yogurts

The Body Shop staat al jarenlang bekend omwille van hun heerlijke body butters. Dit jaar lanceren ze echter een nieuw product genaamd de Body Yogurts. Deze gloednieuwe Body Yogurts hebben een verfrissende geltextuur die binnen 15 seconden intrekt. Ze zijn trouwens ook nog eens 100% veganistisch! In dit artikel vertel ik graag meer over dit nieuwe product.

The Body Shop Body Yogurts

25 jaar geleden zorgde The Body Shop voor een revolutie op het gebied van hydratatie met de allereerste Body Butter. Inmiddels zijn het nog altijd de meest bekende en gebruikte body producten en menig beautyliefhebber heeft wel een exemplaar in zijn kast staan.

Het enige nadeel van deze butters is dat ze zó vol zijn en daardoor dus wel even tijd nodig hebben om goed in te trekken. Dit weerhoudt sommige mensen ervan om zich ‘s morgens goed in te smeren omdat we in de ochtend vaak te gehaast zijn. We hebben gewoon geen tijd om alles keurig in te laten trekken want we willen ons gelijk weer aankleden. Daarom zijn de The Body Shop Body Yogurts nu dus zopas gelanceerd.

The Body Shop Body Yogurts

Deze nieuwe producten hebben een speciale geltextuur die direct intrekt in de vochtige huid. Je zou je na het douchen dus meteen weer kunnen aankleden zonder te wachten! Ze zitten boordevol glycerine en hyaluronzuur die het water van de vochtige huid dus goed insluiten, waardoor je huid pas écht goed gehydrateerd wordt.

Ze zijn tevens ook ideaal te gebruiken bij warmere temperaturen omdat ze dus niet plakkerig of zwaar aanvoelen. Verder zouden ze tot 48 uur lang hydratatie moeten bieden dus hierbij moeten ze zeker niet onderdoen voor de klassieke producten van The Body Shop.

The Body Shop Body Yogurts

De The Body Shop Body Yogurts komen in de volgende geuren:

 • Strawberry
 • Mango
 • Almond Milk
 • Moringa
 • British Rose
 • Banana (limited edition)

The Body Shop Body Yogurts zijn verkrijgbaar vanaf deze maand bij de winkels van The Body Shop. In Nederland kun je de producten ook aankopen via de website.

Lijkt dit jou een goed concept?

Share:

2 Comments

 1. Ingrid
  May 3, 2018 / 7:37 am

  Lijkt mij heerlijk.
  Ik heb proefjes hier van aangevraagd via de mail.
  Ik ga ze morgen even ophalen.

 2. June 1, 2018 / 6:56 pm

  Ik kocht vroeger vaak de gewone body butters en ik moest inderdaad zoooo lang wachten tot ik een broek kon aandoen haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?