Beautynieuws: zonproducten

Met een klein beetje geluk hebben we snel weer heerlijk weer en laat het niet te lang meer op zich wachten. Ik ben ieder jaar altijd veel te laat met mijn voorbereiding dus ik dacht: dit jaar ga ik er eens op tijd bij zijn! Daarom zet ik vandaag het leukste beautynieuws, met oog op de lente, op een rijtje. Van producten voor je haar tot fijne betaalbare zonnecrème, je vindt het hier allemaal. Kijk je mee?

Yves rocher

Yves Rocher Mango en Koriander

Bij Yves Rocher zijn ze al helemaal in de zomersfeer en komen ze met een nieuwe geur voor hun Les Plaisirs Nature gamma: Mango en Koriander. Je vindt deze heerlijke geur o.a. terug in de Peelende Douchegel (€ 3,95), Bad- en douchegel (€ 3,50) en Bodymilk (€ 6,95).

Kruidvat_Solait Sun Tissue SPF30_Ôé¼1,99

Kruidvat Solait

Het is erg belangrijk om je goed in te smeren maar als er heel wat tubes zonnecrème doorheen gaan wordt het vaak een duur grapje. Gelukkig hebben ze bij Kruidvat ook een uitgebreide lijn aan zonproducten én alle producten zijn zeer goed betaalbaar. Je hebt een Sunfluid voor het gelaat in SPF 30 en 50 (€ 6,99 en € 7,49), een Sunspray voor het lichaam (€ 8,49 voor SPF 30, € 9,49 voor SPF 50) en zelfs een Suntissue voor € 1,99. Deze Suntissues zitten in zakjes en zijn ideaal om mee te nemen in de handtas.

 

soleil2015_baincheveuxcolor_0

Kérastase Soleil 

UV-straling, chloor, zeewater, … Het is allemaal vrij schadelijk voor je haar.  Daarom is het belangrijk om ook je haar goed te verzorgen. Het Kérastase Soleil gamma beschermt en herstelt je haar, waardoor het ook in de warme maanden mooi blijft glanzen. Deze lijn bestaat uit zes verschillende producten waaronder o.a. een after sun shampoo, een conditioner en zelfs een CC crème die het haar beschermt.

Ik vind het echt heel tof dat er zoveel merken met speciale producten voor de zomer komen. Vroeger had je alleen de standaard (duurdere) zonnecrèmes maar tegenwoordig zijn er ook veel budgetproof alternatieven. Ook handig dat er tegenwoordig meer merken komen met haarbescherming want dat is zo underrated want weinig mensen verzorgen hun haar perfect als het warm is. Zo is er voor iedereen een product, voor iedere beauty need!

Naar welke producten ben jij het meest benieuwd?

Share:

9 Comments

 1. Jana
  April 6, 2016 / 8:08 am

  Die lijn van Yves Rocher lijkt me heerlijk en die sun tissues van Kruidvat zijn me ook bijgebleven uit het persbericht. Heel handig om in je handtas te hebben zitten! Super ook dat Kruidvat zo’n betaalbare zonnecrème voor het gezicht heeft!

 2. April 6, 2016 / 8:57 am

  Leuk en belangrijk artikel! Die zakjes lijken me soms wel handig 🙂

 3. April 6, 2016 / 11:51 am

  Oeh mangooo! I like. Ik ben heel benieuwd naar de Yves Rocher producten.

 4. Iris
  April 6, 2016 / 12:29 pm

  De producten van Yves Rocher zien er veel belovend uit, mango vind ik persoonlijk een heerlijke geur dus ik ben benieuwd naar hoe ze daadwerkelijk ruiken! Kom maar op met die zomer.. <3

 5. An-Sofie
  April 6, 2016 / 2:37 pm

  Die van Yves Rocher ruikt zo lekker! <3

 6. Rebecca
  April 6, 2016 / 3:08 pm

  Sowieso ben ik dol op Mango geur en als het dan ook nog eens verwerkt is in een product dan word ik wel heel nieuwsgierig!

 7. Bianca
  April 6, 2016 / 7:03 pm

  Die nieuwe lijn van Yves Rocher klinkt alvast heerlijk zomers 🙂

 8. Saraya
  April 6, 2016 / 9:29 pm

  Ik ben benieuwd naar de nieuwe lijn van Yves rocher, de verpakkingen zien er al mooi uit 🙂
  X

 9. April 6, 2016 / 9:48 pm

  Ik ben erg benieuwd naar de geur van de Yves Rocher Lijn. Hij klinkt wel speciaal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?