Beautyproducten om mee te ontspannen

Soms heb je even nood aan een beetje ontspanning. En wat is er beter om te ontspannen dan een lekker spa namiddagje met heerlijke beautyproducten? Gewoon jezelf even goed pamperen en volledig tot rust komen.

Daarom ga ik jullie in dit artikel een aantal heerlijke beautyproducten om mee te ontspannen laten zien! Deze producten hebben een lekker ontspannende geur en zijn gewoon stressfree om te gebruiken.

Rituals Ritual of Hammam Doucheschuim

Niets ontspannender dan een lekkere warme douche met een heerlijke doucheschuim. Met de Rituals Ritual of Hammam Doucheschuim kom je volledig tot rust onder de douche. Deze doucheschuim heeft namelijk de ontspannende, relaxerende geur van Eucalyptus.

Ideaal als je last hebt van stress of als je ‘s avonds moeilijk in slaap kunt vallen. Eucalyptus is ook heerlijk als je last hebt van een verkoudheid of een verstopte neus.

The Ritual of Hammam producten zijn o.a. te koop via Bol.com.

Aromatherapy Associates bath oil

Ga je liever in bad als je wilt ontspannen? Dan is de Bath Oil van Aromatherapy Associates misschien wel iets voor jou. Ze hebben een lekkere badolie voor ‘s ochtends om goed mee wakker te worden maar ze hebben ook een ontspannende en relaxerende olie voor ‘s avonds.

Een dopje vol is al genoeg om je bad volledig te voorzien van een lekker ontspannende olielaag met een heerlijke geur. Alleen nog maar aan deze badolie ruiken is al genoeg om helemaal ontspannen te raken.

De producten van Aromatherapy Associates zijn te koop via Lookfantastic Nederland.

René Furterer 5 Sens olie

Na het badderen of douchen is het een goed idee om je huid even rijkelijk in te smeren, zeker als je lang in het warme water gezeten hebt. Een goed product hiervoor is deze René Furterer 5 Sens olie.

Deze olie heeft zo’n lekkere typische spageur, het lijkt precies alsof je recht uit een kuuroord komt. Het is een droge olie, wat wilt zeggen dat hij lekker veel hydratatie geeft maar tegelijkertijd ook snel intrekt.

De René Furterer 5 Sens sublimerende olie is te koop bij Pharmamarket voor € 18,27.

Merci Handy handcrèmes

Ook de handen mogen niet worden overgeslagen natuurlijk! Of ik nu weinig tijd heb of juist als ik uitgebreid tijd kan maken voor een momentje van self care: ik smeer mijn handen altijd in. Het gaat gewoon zo lekker snel maar het werkt wel lekker ontspannend.

Deze handcrèmes van Merci Handy zijn mijn favorieten voor echte verwenmomentjes. Ze hebben gewoon zo’n lekkere geur waardoor je gewoon niet anders kunt dan genieten.

De handcrèmes van Merci Handy zijn o.a. te koop bij Di.

Talika maskers

Een (sheet)masker is natuurlijk ook onmisbaar als je even tijd wilt maken voor wat me-time. Mijn persoonlijke favorieten de laatste tijd? De sheetmasks van Talika. Deze koop je gewoon in de apotheek en ze zijn er voor verschillende huidtypes en huidzorgen.

Ook heel erg fijn: de herbruikbare eyepatches van Talika. Ze voelen lekker decadent aan én ze zorgen ervoor dat je ogen er veel frisser uitzien. Zelfs als je niet veel ontspanning gehad hebt lijkt het tenminste alsof je volledig uitgerust bent.

De producten van Talika zijn te koop via Lookfantastic. Deze Instant Beauty Gift Set kost daar € 13,95, wat normaal gezien al de prijs zou zijn voor slechts 1 masker.

Ben je dus van plan om eens een lekker verwenmiddagje te houden en je bent op zoek naar de juiste beautyproducten die je hierbij kunnen helpen? Dan zit je met deze producten wel goed! Mij helpen ze alleszins wel om helemaal tot rust te komen.

Hoe kom jij tot rust?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?