web analytics

Belgische zeep met Rombouts-koffiearoma

Niets ruikt zo vertrouwd als de geur van verse koffie in de ochtend. En hoe veel leuker zou het zijn als je die heerlijke koffiegeur ook mee zou kunnen nemen in de douche? Wel, vanaf nu kan het dankzij een fantastische samenwerking tussen Rombouts en Savonneries Bruxelloises.

In dit artikel vertel ik graag meer over deze unieke samenwerking én over de lekkere zeep!

Het Belgische merk van kwaliteitskoffie Rombouts en de Belgische premium zeepproducent Savonneries Bruxelloises slaan daarom de handen in elkaar en brengen in ‘limited edition’ Rombouts by Savonneries Bruxelloises uit. Verfrissende zeep met het smaakvolle aroma van koffie gebrand door Rombouts. De winst wordt door Koffie Rombouts volledig geschonken aan Oekraïne 12-12.

De op-en-top Belgische zeep werd door Savonneries Bruxelloises ambachtelijk ontwikkeld op basis van extracten van Koffie Rombouts. Zowel Savonneries Bruxelloises als Koffie Rombouts zijn hofleverancier.

En het allerbeste? De opbrengst van de verkoop van deze zeep gaat ook nog eens naar Oekraïne 12-12 dus dat is ook al reden genoeg om dit zeepje in huis te halen.

De geur van de zeep is echt héérlijk! Toen ik hoorde dat er een zeep met Rombouts koffie gemaakt zou worden was ik eerst wel een beetje sceptisch. De geur van koffie is natuurlijk zalig in de ochtend maar ik wist niet goed hoe de geur zou overkomen in de vorm van een zeep, die je dan toch ook op je lichaam gebruikt. Als de koffiegeur dan te sterk is is het helemaal niet zo prettig om te gebruiken.

Gelukkig valt het allemaal heel erg goed mee. Er zit een lichte koffiegeur aan de zeep maar die is gelukkig heel erg zacht. Ik ben er vrij zeker van dat werkelijk iedereen deze Rombouts x Savonneries Bruxelloises zeep heerlijk gaat vinden.

Daarnaast is dit zeepje ook zeer aangenaam in gebruik. Het geeft een lekkere laag schuim maar droogt de huid verder niet uit. Zowel je handen als oksels voelen na het wassen nog steeds goed aan en worden voorzien van een zachte geur.

Rombouts by Savonneries Bruxelloises (100g) is vanaf nu online te koop via Rombouts.com voor 12,50 euro – zolang de voorraad strekt – ten voordele van Oekraïne 12-12.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?