Bellapierre Get The Look in Pretty Woman

Bellapierre is misschien nog niet zo heel erg bekend hier in België en het wordt dringend tijd dat we daar iets aan veranderen. Bellapierre is een volledig mineraal merk dat goedgekeurd is door dermatologen dus zeker de moeite waard. Ik laat jullie daarom graag een van mijn favoriete producten zien: de Bellapierre Get The Look Kit in Pretty Woman.

Bellapierre Get The Look

Bijna alle producten van Bellapierre komen in een losse vorm. Je hebt natuurlijk ook wel compacte poeders en lipsticks maar het grootste deel van het assortiment bestaat uit losse poeders. Ook hun oogschaduws zijn losse pigmenten. Je kunt alle kleurtjes los kopen bij Bellapierre maar als je pas begint met het merk is het wel handig om zo’n kitje aan te schaffen, ook omdat de prijs dan voordeliger is. Je hebt verschillende kits: Purple Storm, Wild Ocean, Smokey Eyes en Pretty Woman.

Zelf ben ik niet zo van de felle kleurtjes op mijn ogen dus de neutrale Pretty Woman kit leek me echt ideaal. In deze kit zitten drie oogschaduwkleuren, een oogschaduwbasis (zoals een MAC Paintpot) en twee kastjes om alles mee aan te brengen. De kleurtjes die erin zitten zijn Champagne, Earth en Cocoa.

Bellapierre Get The Look

Ik ben echt helemaal verzot op de oogschaduw van Bellapierre. Waarom? Ze voelen zó anders aan als normale pigmenten. Bij MAC pigments voel je altijd nog een soort ‘brokjes’ in het product zitten, precies alsof er echte glitters in verwerkt zitten. Ook bij andere merken heb ik vaak het gevoel dat de structuur van het poeder vrij dikkig is. Bij Bellapierre glijdt de kleur echt helemaal over je ogen en het poeder voelt zó zacht, ondanks dat er zoveel shimmer in zit.

Hierdoor is de fallout ook altijd minimaal omdat het poeder een mooi geheel blijft i.p.v. dat het gaat korrelen. Het korrtelt niet als je swatcht maar ook niet als je een kwast pakt en het aanbrengt op je oog. De oogschaduw blijft zacht aanvoelen.

Bellapierre Get The Look

Ook de pigmentatie is zeker niet mis. Bellapierre is een iets duurder merk dus dan verwacht je ook wel dat de kwaliteit naar behoren is. Gelukkig is dat zeker het geval en kun je echt niet klagen over de pigmentatie. Zowel de lichtere kleur uit deze kit (Champagne) als de donkerdere kleuren zijn fantastisch gepigmenteerd. Je kunt deze kleuren trouwens ook zowel droog als nat aanbrengen, als je ze nat aanbrengt worden ze nog intenser van kleur.

Bellapierre Get The Look

Bij deze kit zit ook nog een hele handige oogschaduwbasis. Door een oogschaduwbasis te gebruiken ga je sowieso nog minder fallout krijgen omdat de pigmentdeeltjes goed gaan hechten aan de plakkerige basis. Ook gaat je oogschaduw beter blijven zitten doorheen de dag. Het fijne aan deze van Bellapierre vind ik dat het een goed dekkende is, zoals bv. MAC Painterly Paintpot. Zo heb je meteen een corrigerend effect op je oogleden zodat je geen adertjes meer door de oogschaduw kunt zien. Ook maakt zo’n basis je kleurtjes wat matter moest je ze toch te shimmery vinden. Op deze manier worden de kleuren toch nog wat subtieler.

Bellapierre Get The Look

Niks dan lof dus over deze Bellapierre Get The Look kit in de kleur Pretty Woman! Deze Bellapierre Get The Look Kits kosten € 39,99. Normaal kosten de eyeshadows € 15,99 per stuk dus zo’n kit is wel een fijne deal. Benieuwd geworden naar Bellapierre? Je kunt het merk kopen bij de webshop en winkel van Sibella!

Gebruik jij graag minerale make-up?

3 Comments

 1. Britt
  December 13, 2016 / 7:59 pm

  Wat een leuk setje! Perfecte basics om te hebben, ik heb nog nooit van dit merk gehoord trouwens! Zal ik toch maar eens in de gaten houden!

 2. December 13, 2016 / 7:59 pm

  Mooie pigmentatie. Ben benieuwd naar het merk

 3. December 13, 2016 / 11:00 pm

  ik ken dit merk nog helemaal niet :O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?