web analytics

Bellapierre Ruby lipstick review

Met een goede rode lipstick kun je weinig verkeerd doen. Zeker tijdens het najaar is een rode lipstick eigenlijk onmisbaar in iedere collectie. Een fijn exemplaar dat ik graag gebruik is de Bellapierre Ruby lipstick.

Deze klassieke rode lipstick wordt door menig visagist gebruikt en staat bij zóveel verschillende huidtypes en haarkleuren. Daarom stel ik deze mooie lipstick graag aan jullie voor in dit artikel!

Wat is Bellapierre?

Bellapierre is een merk dat minerale, natuurlijke make-up maakt. Ze zijn een van de meest vooruitstrevende merken op dat gebied en hier in Europa ook veruit een van de bekendste merken. Het merk heeft inmiddels ook al verschillende awards gewonnen met haar gezonde en innovatieve make-up.

Bellapierre is tevens ook een merk dat door meerdere groepen gebruikt wordt. Zo wordt het merk o.a. verdeeld door schoonheidsspecialistes en ook visagisten zijn groot fan van het merk. Ook de ‘normale’ consument lijkt steeds vaker de weg naar minerale make-up te vinden.Ik gebruik hun producten inmiddels ook al jaren en ben zeker groot fan van het merk! Hun oogschaduws, BB creams en lipsticks hebben zeker een plaatsje veroverd in mijn hart. Een van de producten die ik graag gebruik is de Bellapierre Ruby lipstick.

Bellapierre Cosmetics Ruby lipstick review

Bellapierre Ruby: een klassieker

Bellapierre Ruby is een van de bestverkochte lipsticks van het merk. Het is hun meest standaard rode lipstick en rood blijft natuurlijk een zeer populaire kleur omdat het zo classy is en altijd wel kan, ongeacht welke gelegenheid.

Ruby is een roodtint die iets meer roze neigt en dus iets meer blauwe ondertonen heeft dan een roodoranje lipstick zou hebben. Deze ondertoon zorgt ervoor dat je tanden minder geel gaan ogen dus het is ook nog eens een zeer flatterende kleur.

Bellapierre Ruby lipstick swatches

De kwaliteit van Bellapierre Ruby

Bellapierre Ruby heeft een crèmefinish, wat wilt zeggen dat de lipstick niet mat opdroogt maar juist hydraterend is op de lippen.

Door de cream finish glijdt de lipstick als het ware over de lippen waardoor hij zeer comfortabel aanvoelt en ook makkelijk aan te brengen is. Je kunt hem ook zeer makkelijk corrigeren aangezien hij dus niet meteen opdroogt, ideaal dus voor mensen die nog niet zo handig zijn met rode lipstick.

Als je last hebt van droge lippen en je bent bang dat een rode lipstick je droge velletjes zal benadrukken, dan moet je Bellapierre Ruby dus zeker eens proberen. Ik heb van mijzelf ook echt superdroge lippen maar bij deze lipstick heb ik daar geen last van!Doordat Bellapierre Ruby zo creamy is moet je hem wel geregeld even bijwerken, hij blijft zeker geen hele dag zitten zoals bv. bij een liquid lipstick het geval zou zijn. Doordat hij zo makkelijk in gebruik is is het zeker niet irritant om bij te werken.

Weet je niet zo goed hoe je rode lipstick aan moet brengen of bijwerken? Lees dan zeker dit artikel over het aanbrengen van de perfecte rode lipstick.

Bellapierre Ruby lipstick

Conclusie

Ben je dus nog op zoek naar een klassieke roodtint voor een speciale gelegenheid? Of wil je graag beginnen met rode lipsticks voor alledaags gebruik maar wil je graag beginnen met iets simpels? Dan kan ik je de Bellapierre Ruby lipstick zeker aanraden!

Hij voelt zó prettig aan op de lippen en de kleur is gewoonweg prachtig. Bij deze lipstick heb je dus geen last van droge, gebarsten lippen die er ongezond uitzien.

Zelf eens proberen? De producten van Bellapierre zijn online te koop via de Bellapierre shop, net als via de fysieke verdeelpunten.

Draag jij vaak rode lipstick?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. October 3, 2019 / 12:20 pm

    ik ben dol op rode lipstick. dit merk kende ik nog niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?