web analytics

Benton Deep Green Tea Toner review

Of je nu een vette of een droge huid hebt, iedereen zou wel een goede hydraterende toner in huis moeten hebben. Ik ben dan ook heel erg blij met de Benton Deep Green Tea Toner, een Zuid-Koreaanse toner die de huid goed hydrateert en tegelijkertijd ook huidonzuiverheden bestrijdt.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit product. Kijk je mee?

Benton is een Zuid-Koreaans merk dat zich inzet om eco-friendly, cruelty free en vegan-friendly producten op de markt te zetten. Hun producten zijn allemaal ook heel erg clean en zijn dus ook goed voor je huid.

Ze staan vooral bekend omwille van hun AHA peeling en hun essences. Echter hebben ze nog een ander populair product in hun assortiment: de Benton Deep Green Tea Toner.

Deze toner werd verrijkt met extracten als wilgenschors en granaatappel om overtollige talgproductie en huidonzuiverheden te bestrijden. Daarnaast bevat hij ook een groot aantal aan hydraterende ingrediënten waardoor het dé perfecte toner is voor een vette maar vochtarme huid.

Ik heb zelf ook een zeer vette huid die snel last heeft van acne en onzuiverheden. Toch is mijn huid ook heel erg vochtarm en moet ik altijd op zoek gaan naar hydraterende producten die mijn vochtbalans herstellen, zonder mijn huid te verstoppen. Daarom moet ik altijd op zoek gaan naar lichte producten die niet te rijk zijn en snel intrekken.

De Benton Deep Green Tea Toner is hier dus echt wel geschikt voor. Het is een lichte en hydraterende toner verrijkt met groene thee-extracten van Boseong, het beroemdste thee producerende gebied in Korea. De toner vult vocht aan, kalmeert en verfrist, terwijl de huid gezond en helder blijft.

Doordat hij dus zo dun en licht is maakt hij mijn huid helemaal niet vet en dankzij de wilgenschors en granaatappel blijven mijn onzuiverheden ook goed onder controle.

Het is ‘maar’ een toner dus je hoeft er ook niet téveel van te verwachten, het gaat geen dramatisch effect hebben zoals een dagcrème of een serum. Toch is het zeker een goede aanvulling bovenop je huidverzorgingsroutine als je last hebt van een vochtarme, acnegevoelige huid.

De Benton Deep Green Tea Toner kost op dit moment € 14,95 en is te koop bij Little Wonderland, een fijne Nederlandse webshop die echt súpersnel verzendt. Als je voor 22 uur bestelt wordt alles diezelfde dag nog verzonden waardoor je je Zuid-Koreaanse cosmetica lekker snel in huis hebt. Zeker een aanrader!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?