Best of 2017: Haircare

Het jaar zit er weer bijna op en dat wil zeggen: tijd om mijn jaarlijkse favorieten met jullie te delen. Ik heb in 2017 zoveel leuke en mooie producten ontdekt die ik maar al te graag met jullie wil delen. In dit artikel wil ik mijn favoriete haarproducten laten zien. Kijk je mee?

Wella Color Recharge conditioner in Warm Red

Als je mijn blog geregeld leest dan weet je al wel dat mijn haar rood is. Sinds de laatste update ben ik zelfs nog iets roder gegaan, oeps! Rood haar is een enorm moeilijke kleur om te onderhouden dus ik kan alle extra hulp gebruiken. Die hulp vond ik in de Wella Color Recharge Conditioner in Warm Red. Deze conditioner verzorgt het haar en voegt tegelijkertijd ook weer wat warmte en kleur toe. Ik ben inmiddels al aan mijn tweede flacon bezig en nummer drie is ook al onderweg.

Matrix Biolage ColorLast Shampoo

Ook de Matrix Biolage ColorLast shampoo heb ik veel gebruikt sinds mijn haar rood is. De meeste shampoos voor kleurbehoud laten een vet laagje na op het haar en maken mijn haar toch niet écht schoon. Deze shampoo maakt mijn haar wel goed schoon maar stript de kleur gelukkig niet af. Echt een van de beste shampoos voor gekleurd haar!

JOICO K-Pak Luster Lock Instant Shine & Repair Treatment

De JOICO K-Pak Luster Lock is een heerlijk masker speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het voegt geen kleur toe zoals de Wella conditioner maar maakt gekleurd haar wel waar levend. Vooral bij rood haar heb je vaak het probleem dat de lengtes zeer dof en mat ogen en dat wil je natuurlijk niet. Dit maskertje geeft weer glans aan het haar en laat het weer aanzienlijk stralen. Ook verzorgt het mijn kapotte haar fantastisch goed!

L’Oréal Professionnel Serie Expert Inforcer Shampoo & Masque

En over kapot haar gesproken: de Serie Expert Inforcer lijn van L’Oréal Professionnel is echt een geschenk uit de hemel. Deze lijn bevat biotine en vitamine B6 om gebroken en gespleten haar weer tot leven te wekken. Het werkt verzorgend maar tegelijkertijd ook preventief om nieuwe breakage tegen te gaan. Ik gebruik alle producten uit deze lijn graag maar de shampoo en het maskertje zijn toch wel mijn grote favorieten!

Natuurlijk waren er nog veel meer andere heerlijke producten die ik best vaak gebruikt heb. Olie, serum, haarlak en mousse heb ik bewust niet opgenomen in dit artikel omdat ik die niet zo frequent gebruik als deze producten. Shampoo, conditioner en masker gebruik ik dus meerdere malen per week en dan voornamelijk deze producten. Daarom wou ik alleen mijn absolute favorieten met jullie delen!

Wat zijn jouw favoriete haarproducten?

Share:

1 Comment

  1. Christine
    January 4, 2018 / 10:58 am

    Momenteel gebruik ik Alterna Bamboo producten maar Matrix vond ik vroeger wel een fijn merk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?