Best gelezen artikels van 2019

Het is alweer de laatste dag van het jaar! Het klinkt cliché maar het is wel zo: wat is het jaar toch weer snel voorbij gegaan. Naar goede traditie kijk ik op de laatste dag van het jaar even terug naar het afgelopen blogjaar. Leuk als nostalgie maar ook gewoon fijn om tijdens al het feestgedruis wat te lezen te hebben!

Dit waren de best gelezen artikels van 2019:

Beautyboxen in België

Het artikel dat by far op de eerste plaats staat is het artikel over beautyboxen in België. Daar ben ik best blij mee want ik heb echt veel tijd en moeite in dit artikel gestoken.

In dit artikel vergelijk ik namelijk een aantal populaire abonnementen in België. Welke beautyboxen kun je in België krijgen? Wat voor soort producten zitten er in? Hoeveel kosten deze abonnementen? Al deze vragen beantwoord ik uitgebreid in dat artikel.

Urban Decay Born To Run

Urban Decay Born To Run review

Als er een nieuw Urban Decay palette gelanceerd wordt staat het internet altijd op zijn kop. De Youtubevideo’s vliegen je om de oren en iedereen begint massaal te Googlen naar swatches en reviews.

Ik merk dat ook altijd zeer sterk op mijn blog want mijn Urban Decay reviews worden altijd zeer goed gelezen. Zo was het artikel rond het Urban Decay Born To Run palette een van de best gelezen artikels van het jaar.

foundation aanbrengen manieren

Zo kun je foundation aanbrengen: 3 methodes

Ook informatieve artikels worden altijd zeer goed gelezen en dat doe me echt deugd! Ik wil hier op mijn blog namelijk niet alleen reviews plaatsen maar de mensen ook effectief iets bijleren.

Ik werk als make-up artist (en ik ben ook gecertificeerd) waardoor ik zoveel mogelijk van mijn kennis wil en kan delen met jullie.

Een van de populairdere artikels van dit jaar was het artikel over foundation aanbrengen. In dit artikel leg ik uit hoe je op drie manieren je foundation kunt opbrengen.

Only You Let It Snow collectie

En natuurlijk, de adventskalenders waren ook weer zeer populair dit jaar. Een van de populairdere kalenders dit jaar was de Only You adventskalender.

Deze adventskalender maakte deel uit van de Only You Let It Snow collectie. Binnen deze collectie vond je leuke gift sets, eyeshadow palettes en andere toffe producten. Ik schreef een uitgebreid artikel over deze collectie en dat werd dus zeer goed gelezen!

MAC Ruby Woo lipstick

MAC Ruby Woo lipstick review

Reviews van cultproducten doen het altijd goed en worden dan ook zeer vaak bekeken. Mijn MAC Ruby Woo lipstick review is dan ook veruit een van de meest gelezen artikels op mijn blog.

MAC Ruby Woo is een klassieke rode lipstick die werkelijk iedereen goed staat. Als ik slechts 1 lipstick van MAC mocht aanraden, dan zou het vast en zeker Ruby Woo zijn.

Op Pinterest wordt deze lipstick ontzettend vaak gedeeld waardoor er veel mensen bij dit artikel belanden. Zowel nieuwe beautyfans als doorwinterde beautyaddicts zijn nog steeds zeer benieuwd naar deze lipstick.

Dit waren de meest bezochte en gelezen artikels van 2019 en daar ben ik wel blij mee! Dit jaar heb ik er namelijk echt voor proberen zorgen dat er niet alleen reviews en beautynieuws artikels online kwamen. Natuurlijk blijf ik reviews en nieuwigheden plaatsen maar ik wil jullie vooral ook helpen en inspireren.

Dat heb ik in 2019 proberen te doen en ik merkte toch wel dat er positief op gereageerd werd en dat ik jullie echt goed heb kunnen helpen. Dat motiveert mij natuurlijk ook om zo verder te doen in 2020 en jullie nog meer te kunnen helpen!

Bij deze wil ik jullie dus ook allemaal hartelijk bedanken voor alle bezoekjes en leuke comments het afgelopen jaar. En natuurlijk wens ik jullie een fijn oudejaar toe en een zeer prettig en gezond 2020!

Share:

2 Comments

  1. Gaby
    December 31, 2019 / 6:56 pm

    Vindt het leuk jouw reviews te lezen beste wensen voor2020

  2. January 2, 2020 / 2:00 pm

    Altijd leuk om dit te zien bij andere bloggers! De beste wensen nog en een gezond 2020 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?