Best of Goodiebox België

Als je mijn blog al even volgt dan weet je dat ik hier maandelijks de Goodiebox België unbox. Goodiebox is een abonnement waarbij je iedere maand een doos vol beautyproducten toegestuurd krijgt. Zo krijg je elke maand een geweldig cadeautje voor jezelf!

Doordat ik al bijna een jaar lid ben heb ik al zoveel leuke producten kunnen ontdekken. Het leek me daarom wel eens leuk om the best of Goodiebox België met jullie te delen. Welke producten waren nu échte toppers? Wel, je leest het hier!

Kort samengevat: wat is de Goodiebox?

Goodiebox België is een abonnementsservice waarbij je maandelijks een nieuwe doos vol met cosmeticaproducten ontvangt. Elke Goodiebox bevat telkens vijf tot zeven kwaliteitsproducten van echte topmerken.

Je kan vanalles verwachten waaronder bv. haarproducten, skincare, make-up, nagellak, … De box bevat zowel iets bekendere merken als nieuwe onbekendere merken. Zo ontdek je elke maand weer nieuwe producten!

De prijs van een Goodiebox is € 19,95 inclusief verzendkosten. Elke box heeft een minimumwaarde van € 65 dus het is zijn geld meer dan waard!

Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link

Ik heb inmiddels dus al heel wat Goodieboxen ontvangen waardoor ik heel wat nieuwe producten heb kunnen ontdekken. Het leek me daarom wel eens leuk om mijn favoriete producten op een rijtje te zetten.

Ik laat jullie natuurlijk maandelijks alle Goodiebox edities zien maar ik heb alles nog nooit op een grotere schaal laten zien. Zo kunnen jullie zien of de producten die je bij Goodiebox krijgt ook effectief de moeite zijn of niet!

Dit zijn in ieder geval mijn favoriete producten die ik bij Goodiebox België gekregen heb: 

ModelCo Bullet Lipstick (€ 20,00)

Tegenwoordig hou ik ervan om lipstick aan te brengen op de ‘Zuid-Koreaanse manier’. Daarmee bedoel ik dat ik mijn lipstick graag al deppend aanbreng op de binnenkant en zo verder uitwerk naar de buitenkant.

Hiermee creëer je een mooi subtiel ombré-effect wat ervoor zorgt dat je er jonger en frisser uitziet. Een van mijn favoriete lipsticks bij deze techniek is deze roodroze lipstick van ModelCo.

Hij blijft súperlang zitten en de kleur is fantastisch. Je kunt de kleur het best vergelijken met de kleur van je lippen nadat je net een heel bakje kersen verorberd hebt.

Kueshi Aloë Vera Gel (€ 15,99)

Deze aloë vera gel was echt een lifesaver tijdens de zomer- en herfstmaanden. Het werkte perfect om de huid af te koelen na een dagje buiten te zitten maar het was vooral een geschenk bij muggenbeten.

Blijkbaar houden muggen van bloedgroep A+ want ik had dagelijks wel 3 à 5 muggenbeten. Producten uit de apotheek en van de dokter bleken helemaal niet te werken. Het enige wat wél hielp tegen de jeuk was deze fantastische gel van Kueshi.

Deze gel heeft de hele zomer en herfst op mijn nachtkastje gestaan zodat hij altijd binnen handbereik was als ik weer eens gestoken werd door zo’n vreselijke mug.

moshi moshi mind Hair Towel (€ 20,00)

Er zijn zo van die momenten waarop je écht even geen zin hebt om je haar te drogen. Dat gebeurt bij mij best wel vaak maar aangezien ik redelijk lang haar heb droog ik het toch maar aangezien rondlopen met nat lang haar niet leuk is.

Gelukkig zat er een tijdje geleden een zeer fijne Hair Towel in de Goodiebox. Deze vederlichte handdoek voor je haar zorgt ervoor dat je haar sneller droogt én het doet geen pijn aan je hoofd of nek. Als ik een gewone handdoek rond mijn haar bindt ondervind ik vaak hinder, dat is met deze Hair Towel dus niet het geval.

Ook zit er een zeer handig knopje aan deze handdoek waardoor je haar zeer secuur kan blijven zitten. De ideale oplossing voor luie momenten dus!

Rituals The Ritual of Karma Foot Balm (€ 10,90)

Bij Goodiebox vind je niet alleen nieuwe en/of onbekende merken terug, ze steken ook geregeld iets van de bekendere merken in de box. Een goed voorbeeld hiervan is deze heerlijke Foot Balm van Rituals.

Deze geurende voetbalsem werkt verkoelend, verzachtend en voedend voor je voeten. Ideaal als je snel last hebt van gezwollen voeten of als je veel wandelt op vakantie. Dit product heb ik de afgelopen zomer en mijn afgelopen vakantie zeer vaak gebruikt, het kwam echt wel goed van pas!

MineTan Violet Gradual Tan Foam (€ 24,95)

MineTan is een van de meest populaire selftanmerken op de markt. Ik was dus best wel aangenaam verrast toen ik zag dat er een full size zelfbruiner in een van de Goodieboxen zit.

Deze ‘Gradual’ tanner is ideaal om een natuurlijk bruin kleurtje dagelijks op te bouwen. Ik vind het ideaal om mijn tan doorheen de winter wat op punt te houden. Op zo’n momenten wil ik er namelijk niet té bruin uitzien maar wel een gezond kleurtje houden. Dat kan dus perfect met deze zelfbruiner!

Met een abonnementsservice is het dus altijd een verrassing wat je in huis krijgt. Niet ieder product zal altijd volledig je ding zijn maar het is wel de ideale manier om nieuwe producten te ontdekken.

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Vond jij dit artikel handig? Save het via Pinterest!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?