Best of Goodiebox: mijn favoriete producten

Als je mijn blog al even volgt dan weet je dat ik hier maandelijks de Goodiebox België unbox. Goodiebox is een abonnement waarbij je iedere maand een doos vol beautyproducten toegestuurd krijgt. Zo krijg je elke maand een geweldig cadeautje voor jezelf!

Ik ben inmiddels al een aantal jaar lid en heb zo al heel wat leuke producten en merken kunnen ontdekken. In dit artikel laat ik dan ook mijn absolute favorieten zien. Zo weet je meteen of een Goodiebox abonnement misschien ook wel iets voor jou kan zijn!

Kijk je mee naar mijn favorieten?

Kort samengevat: wat is de Goodiebox?

Goodiebox België is een abonnementsservice waarbij je maandelijks een nieuwe doos vol met cosmeticaproducten ontvangt. Elke Goodiebox bevat telkens vijf tot zeven kwaliteitsproducten van echte topmerken.

Je kan vanalles verwachten waaronder bv. haarproducten, skincare, make-up, nagellak, … De box bevat zowel iets bekendere merken als nieuwe onbekendere merken. Zo ontdek je elke maand weer nieuwe producten!

De prijs van een Goodiebox is € 24,95 inclusief verzendkosten. Elke box heeft een minimumwaarde van € 80 dus het is zijn geld meer dan waard!

Het bestellen van een Goodiebox abonnement kan via deze link

Ik heb inmiddels dus al heel wat Goodieboxen ontvangen waardoor ik heel wat nieuwe producten heb kunnen ontdekken. Het leek me daarom wel eens leuk om mijn favoriete producten op een rijtje te zetten.

Ik laat jullie natuurlijk maandelijks alle Goodiebox edities zien maar ik heb alles nog nooit op een grotere schaal laten zien. Zo kunnen jullie zien of de producten die je bij Goodiebox krijgt ook effectief de moeite zijn of niet!

Dit zijn in ieder geval mijn favoriete producten die ik bij Goodiebox België gekregen heb: 

La Rosée Regenerating Stick Mask (€ 16,90)

Kleimaskers zijn fantastisch voor je huid maar wat kan het toch al snel een enorm boeltje worden. Met dit stickmasker van La Rosée is dat gelukkig verleden tijd.

Met deze stick breng je het masker gemakkelijk en gelijkmatig aan en plakt er niets aan je vingers.

Breng het maskertje gewoon aan op de huid, laat het 5 minuten intrekken en spoel het nadien af. Het resultaat? Een zachte en propere huid in slechts 5 minuten, zonder er een kliederboel van te maken.

We Love The Planet Deocreme Sweet & Soft (€ 12,95)

Een deo dat goed is voor je huid en voor onze planeet? Yes, please!

Deze deodorantcrème is volledig vegan en zit boordevol ingrediënten die de huid kalmeren, hydrateren en beschermen. Hij trekt snel in en verstopt je poriën niet maar houdt je fris en fresh op een natuurlijke manier.

Breng een kleine hoeveelheid aan op proper gewassen oksels en je bent de hele dag in orde!

Ik schreef eerder ook al een review over de We Love The Planet Deocreme omdat ik deze zó fijn vond!

Bellapierre Mineral Blush (€ 19,00)

Wie mijn blog al een tijdje volgt weet dat ik de producten van Bellapierre al jaren gebruik. Ik leerde ze kennen tijdens mijn opleiding tot make-up artist en ben ze sindsdien zowel privé als professioneel gaan gebruiken.

De minerale make-up van Bellapierre verstopt de huid niet, heeft een mooie pigmentatie en blijft perfect zitten doorheen de dag. Meer wil je toch niet van make-up?

Ik was dan ook zeer blij om te zien dat Goodiebox een Bellapierre blush in een van hun boxen had gestopt, zeker aangezien de producten van Bellapierre zeker niet goedkoop zijn!

Ecooking Repair Shampoo (€ 23,00)

De Ecooking Repair Shampoo is een van mijn recentere ontdekkingen aangezien deze in de Goodiebox van februari zat. Toch kan ik deze heerlijke shampoo al tot een van mijn favorieten benoemen.

Ecooking is een zeer luxe merk dat zeer sterk inzet op natuurlijke, efficiënte ingrediënten.

Deze vegan shampoo beschermt, verzorgt en herstelt zelfs het meest droge en weerbarstige haar. Ideaal om die wilde, onverzorgde kapsels van deze tijd toch wat in bedwang te houden! 😉

Niré Radiant Blush brush (€ 16,00)

Bij Goodiebox België zorgen ze er ook voor dat je al je nieuwe make-up met de juiste tools aan kunt brengen. Daarom stoppen ze ook geregeld sponsjes en brushes in hun boxen, waaronder ook deze Radiant Blush brush van Niré.

Niré is een merk dat ik leerde kennen via Goodiebox en daar ben ik echt heel erg blij om. Hun brushes voelen ontzettend zacht aan en zijn kwalitatief gewoonweg super. Hoe vaak je ze ook wast, er komen nooit haartjes los en de brushes blijven altijd hun kwaliteit behouden.

Deze blush brush is dan ook een van mijn absolute favorieten om mijn poederblushes mee aan te brengen.

Het was best nog wel lastig om een lijstje te maken want ik heb de laatste jaren best wel veel nieuwigheden kunnen ontdekken via Goodiebox. Niet ieder product was altijd een schot in de roos maar over het algemeen was ik toch wel blij met 80 à 90% van de inhoud van de boxen.

De producten die ze bij Goodiebox in de doosjes stoppen zijn dan ook altijd zeer bruikbaar. Make-up brushes, shampoo, maskertjes, handcrèmes, … Kortom, stuk voor stuk producten die iedereen wel handig zal vinden.

Dit waren alleszins de producten die voor mij echt een succes waren en die ik ook maanden na het unboxen nog ben blijven gebruiken.

Wil je zelf ook graag een Goodiebox ontvangen? Voor € 24,95 kun je een abonnement nemen via deze link.

Welk product uit dit lijstje lijkt jou het fijnst?

Share:

1 Comment

  1. April 7, 2021 / 8:28 pm

    • Lijk me een fijne box te zijn.
    Super leuke producten die er in zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?