web analytics

Beste beauty producten om mee te ontspannen

De beste manier om te ontspannen is toch wel een lekker lang ontspannend bad (of een warme douche), met een geurkaars erbij en daarna nog wat heerlijke producten om je huid van top tot teen mee te verwennen. Zo’n me-time moment is echte luxe, zeker als je er dus uitgebreid de tijd voor neemt.

Daarom deel ik in dit artikel de beste beauty producten om mee te ontspannen.

Als ik denk aan ontspanning, denk ik automatisch aan de geur lavendel. Lavendel heeft een ontspannende, relaxerende werking dus in combinatie met een warm bad is dat ideaal. Een van mijn persoonlijke favorieten is de Kneipp Relaxing Lavendel badolie. Deze badolie laat een heerlijke zachte lavendelgeur achter en zorgt ervoor dat je huid ook na het bad nog steeds gehydrateerd aanvoelt en droogt de huid dus ook niet uit.

Ook een lekkere geurkaars mag natuurlijk niet ontbreken in de badkamer. De Deep Sleep geurkaars van This Works is dan ook ideaal om voor het slapengaan te gebruiken tijdens een ‘wind down’ ritueel waarbij je je lichaam klaar wilt maken om te gaan slapen. Ook deze geurkaars heeft lavendelgeur, aangevuld met kalmerende kamille.

In het bad kun je er ook voor kiezen om nog wat extra fijne ontspannende beautyproducten te gaan gebruiken, zoals bv. een bodyscrub. Met een bodyscrub zorg je ervoor dat alle dode huidcellen los worden gemaakt zodat er alleen nog maar een zachte huid overblijft. De ideale voorbereiding op andere verzorgende producten die hierdoor ook beter hun werk kunnen doen.

Een fijn product om mee te ontspannen is de Rituals Hammam Hot Scrub. Deze scrub geeft een verwarmend effect (ideaal in de winter!) en heeft de heerlijke geur van eucalyptus. Hierdoor is hij bv. ook perfect als je last hebt van hoofdpijn of van een verstopte neus. Wie geen fan is van sterke eucalyptus maar wel een fijne bodyscrub wilt, bij Rituals vind je ook een bodyscrub binnen de Jing lijn en deze scrub heeft ook een zeer relaxerende geur, hetzij wel minder sterk dan de Hammam.

Voor body treatments na het badderen (of douchen) grijp ik graag terug naar de Sleep-lijn van The Body Shop. Voornamelijk de The Body Shop Sleep Balmy Body Cream is perfect om je pamperroutine mee af te sluiten. Deze body cream smeert lekker makkelijk uit en geeft de meest waanzinnige lavendelgeur af. Hij trekt ook nog eens snel in dus je kunt gelijk je pyjama aantrekken.

Ook alle andere binnen de The Body Shop Sleep collectie zijn zeker het proberen waard.

Afwerken doe ik graag met een vette handcrème of zelfs een handbalsem, dat is nog dikker dan een gewone handcrème. Een echte aanrader is de Rituals Ritual Of Ayurveda Hand Balm. Deze dikke balsem zorgt voor poezelige handen en beschermt ze ook tegen de slechte invloeden van buitenaf. Ideaal om koude winterhanden goed mee te verzorgen.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?