Beste bronzers voor ieder budget

Nu we steeds dichter bij de zomer toekomen zijn veel mensen op zoek naar een natuurlijk bruin tintje. Op vakantie gaan naar de zon zit er helaas nog steeds niet in dus zoeken de meesten naar hulp uit een potje of flesje.

Een bronzer is de ideale manier om je gelaat van een zonnige teint te voorzien zonder dat je meteen te oranje of te bruin wordt. Tegenwoordig zijn er heel wat fijne bronzers op de markt, ongeacht hoeveel geld je te besteden hebt.

In dit artikel zet ik daarom de beste bronzers voor ieder budget op een rijtje. Dit zijn mijn absolute musthaves:

Essence Hello, Good Stuff! bronzer in 010

Budget bronzers

Wie op zoek wilt gaan naar een fijne bronzer hoeft gelukkig echt niet zoveel geld te spenderen. Binnen het budgetsegment vind je namelijk heel wat fijne bronzers die een prachtige, zomerse gloed op je gelaat kunnen toveren.

Een van mijn persoonlijke favorieten is deze Essence Hello, Good Stuff! bronzer die twee verschillende kleuren bevat. Ideaal om zowel tijdens de winter als de zomer te gebruiken of om het hele jaar door lekker te mixen.

Andere fijne budget bronzers zijn:

The Body Shop Coconut Matte Bronzing Powder

Mid-range bronzers

Ook binnen de middenklasse vind je heel wat fijne bronzers terug. Deze bronzers zijn niet zo goedkoop als de echte budget bronzers maar zijn net ietsje duurder en geven ook vaak net dat beetje extra aan de huid.

Mijn favoriet? De Coconut Bronze Matte Bronzing Powders van The Body Shop. Deze bronzers geven een prachtige warme gloed aan de huid, voelen zijdezacht aan en zien er zeker niet te fake of te oranje uit.

Andere fijne mid-range bronzers zijn:

MAC Golden Bronzing Powder

High end / parfumerie bronzers

Wie graag eens wilt splurgen en een iets luxere bronzer kopen kan zeer makkelijk bij de parfumerie terecht. Denk dan maar aan de luxe bronzers zoals de Estee Lauder Bronze Goddess powders en de Guerlain Terracotta bronzers.

Ook de bronzers van MAC zijn in mijn ogen hun geld meer dan waard. Ze geven een mooie natuurlijke tint af aan de huid zodat het lijkt alsof je net terug bent van vakantie. Geen strepen, vlekken of een opvallende oranje tint: de MAC Bronzing Powders (€ 29,00) zijn hét ideale product als je het mij vraagt.

Zo zie je maar, je vindt altijd wel een mooie bronzer ongeacht je budget. Binnen ieder segment vind je heel wat fijne bronzers terug die voor een prachtige zomerse gloed zorgen!

Welke bronzer lijkt jou het mooist?

2 Comments

  1. February 22, 2021 / 10:19 am

    Wat een prachtige bronzers! 🙂

  2. February 22, 2021 / 12:09 pm

    Wat een leuke blogpost! Ik kende nog niet alle bronzers, maar ze zien er goed uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?