web analytics

Beste bronzers voor ieder budget

Nu we steeds dichter bij de zomer toekomen zijn veel mensen op zoek naar een natuurlijk bruin tintje. Op vakantie gaan naar de zon zit er helaas nog steeds niet in dus zoeken de meesten naar hulp uit een potje of flesje.

Een bronzer is de ideale manier om je gelaat van een zonnige teint te voorzien zonder dat je meteen te oranje of te bruin wordt. Tegenwoordig zijn er heel wat fijne bronzers op de markt, ongeacht hoeveel geld je te besteden hebt.

In dit artikel zet ik daarom de beste bronzers voor ieder budget op een rijtje. Dit zijn mijn absolute musthaves:

Budget bronzers

Wie op zoek wilt gaan naar een fijne bronzer hoeft gelukkig echt niet zoveel geld te spenderen. Binnen het budgetsegment vind je namelijk heel wat fijne bronzers die een prachtige, zomerse gloed op je gelaat kunnen toveren.

Een van mijn persoonlijke favorieten is deze Essence Hello, Good Stuff! bronzer die twee verschillende kleuren bevat. Ideaal om zowel tijdens de winter als de zomer te gebruiken of om het hele jaar door lekker te mixen.

Andere fijne budget bronzers zijn:

Mid-range bronzers

Ook binnen de middenklasse vind je heel wat fijne bronzers terug. Deze bronzers zijn niet zo goedkoop als de echte budget bronzers maar zijn net ietsje duurder en geven ook vaak net dat beetje extra aan de huid.

Mijn favoriet? De Coconut Bronze Matte Bronzing Powders van The Body Shop. Deze bronzers geven een prachtige warme gloed aan de huid, voelen zijdezacht aan en zien er zeker niet te fake of te oranje uit maar wordt het eindresultaat juist heel natuurlijk.

Andere fijne mid-range bronzers zijn:

High end / parfumerie bronzers

Wie graag eens wilt splurgen en een iets luxere bronzer kopen kan zeer makkelijk bij de parfumerie terecht. Denk dan maar aan de luxe bronzers zoals die van Estee Lauder of Guerlain.

Ook de bronzers van MAC zijn in mijn ogen hun geld meer dan waard. Ze geven een mooie natuurlijke tint af aan de huid zodat het lijkt alsof je net terug bent van vakantie. Geen strepen, vlekken of een opvallende oranje tint: de MAC Bronzing Powders zijn hét ideale product als je het mij vraagt.

Zo zie je maar, je vindt altijd wel een mooie bronzer ongeacht je budget. Binnen ieder segment vind je heel wat fijne bronzers terug die voor een prachtige zomerse gloed zorgen!

Welke bronzer lijkt jou het mooist?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. February 22, 2021 / 10:19 am

    Wat een prachtige bronzers! 🙂

  2. February 22, 2021 / 12:09 pm

    Wat een leuke blogpost! Ik kende nog niet alle bronzers, maar ze zien er goed uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?