web analytics

Beste concealers voor onder de ogen (voor ieder budget)

Een concealer is het ideale make-upproduct om oneffenheden mee te verdoezelen. Zeker onder de ogen is het een fantastische tool aangezien het donkere kringen en wallen netjes weg kan werken. Toch moet je wel een beetje oppassen met het type concealer dat je gebruikt, niet iedere concealer is geschikt om onder de ogen te gebruiken.

Een goede concealer voor onder de ogen is dekkend maar tegelijkertijd ook vloeibaar genoeg om goed uit te kunnen smeren. Hij hoort de lijntjes onder de ogen te verdoezelen en niet te accentueren, wat wel kan gebeuren als de formule van de concealer te droog moest zijn.

In dit artikel zet ik de beste concealers voor onder de ogen op een rijtje. Binnen dit lijstje vind je vast en zeker een geschikt product, ongeacht je budget!

Maybelline Instant Age Rewind Eraser (hier te koop)

De Maybelline Instant Age Rewind Eraser is een echte cultklassieker binnen de beautywereld, het is dan ook de meest populaire concealer voor onder de ogen. Deze creamy concealer heeft een fantastische dekking en maakt gelijk komaf met donkere kringen onder je ogen.

Doordat hij zo vloeibaar is kruipt hij niet in de droge lijntjes en is hij supermakkelijk om aan te brengen. Dankzij de handige applicator kun je hem ook makkelijk bijwerken doorheen de dag.

NARS Radiant Creamy concealer (hier te koop)

Wie op zoek is naar een stevige dekking maar toch een vloeibare concealer wilt is bij NARS aan het juiste adres. Deze concealer is geschikt om onder de ogen te gebruiken maar kan ook ingezet worden om andere onzuiverheden en oneffenheden te verdoezelen.

Hij is misschien niet heel erg goedkoop maar zijn flinke dekking maakt veel goed!

Catrice Liquid Camouflage concealer (hier te koop)

Deze concealer van Catrice is een van de beste concealers voor onder de ogen omdat hij niet alleen heel erg vloeibaar maar tegelijkertijd ook heel erg dekkend is. Hij is ook nog eens waterproof waardoor hij de hele dag netjes op z’n plek blijft zitten en niet uitloopt.

Voor het geld hoef je het zeker niet te laten want deze concealer kost slechts € 3,59 en is verkrijgbaar in een groot assortiment aan verschillende kleuren.

YSL Touche Eclat (hier te koop)

De Touche Éclat van YSL is misschien niet helemaal een concealer maar eerder een highlighter, toch wordt hij vooral onder de ogen gebruikt. Dit product is namelijk ideaal om het donkere onder de ogen wat weg te werken aangezien de Touche Éclat niet alleen camoufleert maar vooral oplicht.

Je kunt hem ook op verschillende andere plaatsen op het gelaat gebruiken waardoor het meteen een veelzijdig product wordt. Gebruik hem onder de ogen als een normale concealer of gebruik hem om je neusbrug of wenkbrauwboog mee te accentueren Het kan allemaal met deze Touche Éclat!

e.l.f. Hydrating Camo Concealer (hier te koop)

Ook bij budgetmerk e.l.f Cosmetics vind je een hele fijne concealer terug. De Hydrating Satin Camo is langhoudend, waterproof, gladmakend en ook nog eens hydraterend.

Deze concealer is dan ook ideaal als je last hebt van droogtelijntjes of rimpeltjes die je wilt verdoezelen en niet wilt accentueren, iets wat wél gebeurt als je een concealer gebruikt die de huid rondom de ogen verder gaat uitdrogen. Deze e.l.f. concealer werkt alles netjes en op een natuurlijke manier weg!

Welke concealer gebruik jij?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?