web analytics

Beste dagcrèmes voor de zomer

In de zomer is het vaak niet zo fijn om je huid te verzorgen. Je wilt namelijk geen dikke of plakkerige dagcrème gebruiken.

Toch is het wel heel erg belangrijk om je huid goed te blijven hydrateren, ook tijdens de zomer. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel heel wat lichte dagcrèmes verkrijgbaar die je ook tijdens de zomer goed kunt gebruiken.

Ik zette de beste dagcrèmes voor de zomer op een rijtje. Kijk je mee?

Vichy Aqualia Thermal Light Cream – € 16,95

Wie last heeft van een vochtarme huid maar tegelijkertijd ook regelmatig kampt met onzuiverheden zal zeer blij zijn met deze Light Cream van Vichy.

Deze crème voelt ontzettend licht aan op de huid, trekt snel in, is niet-comedogeen en is daarom dus de ideale dagcrème voor de zomer.

Hij geeft een sterke hydratatieboost aan de huid zonder de huid te verstoppen. De perfecte dagcrème voor mensen met een vochtarme en/of gecombineerde huid!

Neutrogena Hydro Boost Gel Cream – € 13,39

Deze Neutrogena Hydro Boost valt een beetje binnen dezelfde categorie als de crème van Vichy, alleen is deze crème net ietsje meer matterend dan zijn tegenhanger.

Je voelt deze dagcrème echt bijna niet zitten op de huid en hij trekt weliswaar bijna volledig in na het aanbrengen. Perfect op drukke, warme ochtenden waarbij het smeren even goed vooruit moet gaan!

Deze crème gebruik ik zelf ook heel erg graag tijdens de zomer. Ik schreef eerder ook al een review over de Neutrogena Hydro Boost Gel Cream dus check dit artikel zeker eens als je graag meer te weten wilt komen over deze crème.

Antipodes Manuka Honey Skin-Brightening Light Day Cream – € 45,45

Honing staat bekend om wille van zijn ontstekingsremmende werking. Heb je geregeld last van een rode, ontstoken huid of heb je last van onzuiverheden maar je wilt geen plakkerige, dikke dagcrème gebruiken? Dan is deze van Antipodes de ideale crème voor jou.

Deze crème voelt superlicht aan op de huid en trekt snel in maar geeft ook voldoende verzorging aan de huid, daarom is het dan ook de perfecte dagcrème voor de zomer, ongeacht je huidtype.

Bioderma Hydrabio Light Gel Cream – € 18,45

Heb je geen vette maar juist een droge of vochtarme huid en wil je deze goed verzorgen zonder eruit te gaan zien als een glanzende discobal? Dan moet je de Hydrabio Light Gel Cream zeker op je wishlist zetten.

Deze herstellende crème genereert broodnodige hydratatie en bevat een gepatenteerd Aquagenium™-complex voor een intense en langdurige hydratatie zonder verstikkend aan te voelen tijdens de zomer.

Eucerin DermoPure Fluïde – € 12,64

Deze matterende lichte fluïde van Eucerin is ideaal voor mensen die last hebben van een sterk glimmende huid die op zoek zijn naar een fijne moisturizer die niet plakt, snel intrekt en intussen ook voldoende matteert.

Deze crème geeft de huid voldoende hydratatie maar zorgt er tegelijkertijd dus ook voor dat je huid de hele dag glimvrij blijft. Perfect voor dagen waarop je weet dat je veel gaat zweten.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?