web analytics

Beste foundation primers voor een vette huid

Een foundation primer is een fantastisch product. Het zorgt er voor dat je foundation langer blijft zitten én dat je make-up gewoonweg mooier oogt.

Vooral bij een vette huid is een primer eigenlijk onmisbaar omdat het de huid matteert en de talgcontrole onder controle houdt.

Wil je meer lezen over de beste primers voor een vette huid? In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Waarom een primer voor de vette huid gebruiken?

Een foundation primer is de ideale voorbereiding op foundation. Het zorgt er voor dat je foundation niet alleen langer blijft zitten maar ook mooier zal hechten aan de huid.

Ook zijn er heel wat foundation primers met andere extra voordelen. Zo zijn er bv. ook foundation primers op de markt die grove poriën opvullen waardoor je poriën minder hard zullen opvallen.

Vooral als je een vette, talgrijke huid hebt zul je veel baat hebben bij een goede foundation primer voor de vette huid. Met deze primers zit je zeker goed:

Beste foundation primers bij een vette huid:

First Aid Beauty Pores Be Gone Mattifying Primer

Met de Pores Be Gone Mattifying Primer van First Aid Beauty heb je een alles-in-een primer in handen.

Deze matterende primer zorgt ervoor dat het talg op je huid de hele dag perfect onder controle blijft. Hierdoor zul je geen last krijgen van een onaangename glans én je foundation zal veel langer blijven zitten.

Ook zorgt deze primer ervoor dat je grove poriën perfect opgevuld worden waardoor deze veel minder hard zullen opvallen. Ideaal als je last hebt van een opvallende huidtextuur!

Catrice Poreless Blur Primer

Ook binnen het budgetsegment vind je een verfijnende primer voor grove poriën.

Met deze matterende en pore minimizing primer van Catrice hou je je vette huid perfect onder controle!

De primer komt in een moussevorm en zorgt voor een soft focus effect op de huid. Daarnaast is hij ook 100% vegan en dierproefvrij!

DHC Velvet Skin Coat primer

Deze Velvet Skin Coat primer van het Japanse merk DHC vervaagt direct fijne lijntjes, vergrote poriën en andere imperfecties.

Daarnaast zorgt hij ook voor een matte teint en een make-uplook die de hele dag perfect blijft zitten.

Geen zin in make-up? Deze Velvet Skin Coat kun je ook perfect op zichzelf gebruiken om al je grove poriën en lijntjes weg te toveren!

Dit is een van de meest complete foundation primers voor de vette huid!


Ben je nog op zoek naar een fijne foundation primer voor de vette huid? Dan zit je bij deze drie producten zeker goed.

Ze werken alle drie perfect om de huid de hele dag door te matteren en zorgen ervoor dat je foundation keurig op z’n plek blijft zitten.

Gebruik jij een foundation primer?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. August 3, 2020 / 6:03 pm

    Wat een mooie primers! 🙂 Ik gebruik altijd de Benefit Porefessional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?