web analytics

Beste getinte dagcrèmes (voor een natuurlijk resultaat)

Een goede getinte dagcrème is perfect op dagen waarop je weinig make-up wilt dragen maar toch goed voor de dagen wilt komen. Het zorgt voor een egale teint zonder dat je gelijk last krijgt van een maskereffect. Dankzij de verzorgende ingrediënten is een getinte dagcrème ook ideaal als je last hebt van een droge huid.

Maar welke getinte dagcrème is nu echt de moeite? Ik zette de beste getinte dagcrèmes voor een natuurlijk resultaat op een rijtje!

Laura Mercier Tinted Moisturiser Natural Skin Perfector (hier te koop)

Deze lichtdekkende getinte dagcrème van Laura Mercier zorgt niet alleen voor een effen teint maar zorgt ook voor een zeer natuurlijke glow aan de huid. De formule voelt zeer licht aan, plakt niet en geeft toch voldoende verzorging dankzij de toegevoegde vitamine C en E. Hij zou de huid ook tot 24 uur lang moeten hydrateren. De perfecte verzorging en camouflage in 1!

Charlotte Tilbury Brightening Youth Glow (hier te koop)

Als je echt een Hollywood Glow wilt verkrijgen en je huid tegelijkertijd wilt verzorgen is dit product van Charlotte Tilbury perfect. Deze crème is geschikt voor iedere huidskleur en past zich mooi aan aan de huid.

e.l.f. Cosmetics Camo CC Cream (hier te koop)

Wie graag een natuurlijk resultaat heeft maar tegelijkertijd ook wel wat meer dekking nodig heeft zal erg blij worden van deze crème van e.l.f. Cosmetics. Dit is eigenlijk de perfecte mix tussen een getinte dagcrème en een foundation.

Moest je dus last hebben van meer onzuiverheden en je huid heeft extra veel camouflage nodig maar je bent bang voor een pannenkoekeneffect? Dit is echt de perfecte getinte dagcrème voor een natuurlijk resultaat!

L’Oréal Skin Paradise (hier te koop)

De L’Oréal Skin Paradise getinte dagcrème heeft een licht tintje en zorgt dus echt wel voor een natuurlijk effect. Hij is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten maar past zich ook mooi aan aan de huid. Dankzij zijn verzorgende eigenschappen is hij ook ideaal voor mensen met een droge huid.

Het product geeft een natuurlijke, zachte dekking en werd verrijkt met SPF20, gember extract en aloë vera water.

Biodermal P-CL-E CC flüide (hier te koop)

De P-CL-E CC fluïde ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, camoufleert kleine oneffenheden en frist de huid op. Deze multifunctionele dagcrème heeft een lichte textuur en en is geschikt voor alle huidtypen waaronder zelfs de meest gevoelige huid.

SVR Sebiaclair Active Teinte (hier te koop)

Deze lichte, niet-vette crème is de perfecte verzorging voor de gevoelige gezichtshuid met aanleg voor acne. Hij hydrateert de huid voor 8 uur en dit zonder deze vet te maken of te verstoppen.

De Sebiaclear Active is verkrijgbaar in de gewone klassieke versie maar er is ook een Sebiaclear Active Teinte. Deze is licht getint en is dus perfect als je je puistjes wat extra wilt verdoezelen zonder direct een plamuurlaag aan te brengen.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?