web analytics

Wat is de beste lippenbalsem? Ik testte het uit!

Met dit koude winterweer hebben we sneller last van droge en schrale lippen. Een goede lippenbalsem kan dit gelukkig goed verhelpen, al moet je natuurlijk wel de juiste vinden. Maar wat is nu de beste lippenbalsem voor droge lippen?

Wel, in dit artikel vergelijk ik drie compleet verschillende lippenbalsems met elkaar. Verschillend qua ingrediënten en werking maar ook zeker verschillend qua budget.

In dit artikel laat ik de lippenbalsems van Nuxe, Kruidvat en Caudalie zien. Benieuwd geworden naar de beste lippenbalsem? Lees dan zeker verder!

Nuxe Rêve de Miel ultra-voedende lippenbalsem (shop hier)

Eigenschappen: voedende lippenbalsem die de meest uitgedroogde en gekloofde lippen voedt, herstelt, kalmeert en beschermt.

Prijs: € 10,00 voor 15g

Mijn review: Dit is een van de meest heavy duty lippenbalsems die ik ooit geprobeerd heb. Dit product pakt zelfs de meest schrale en droge lippen aan zonder ook maar enig probleem!

Hij is echt heel erg vol en voedend maar plakt gelukkig niet. Zowel de geur als de smaak van deze lippenbalsem zijn ook heel erg aangenaam. Deze Nuxe balsem is dus zeker een van mijn favorieten!

Score: 9/10

Caudalie French Kiss Addiction lippenbalsem (shop hier)

Eigenschappen: Bevat een siroop van rode vruchten waardoor je lippen een lichtrode tint krijgen, smeert makkelijk uit

Prijs: € 12,30 voor 7,5g

Mijn review: Caudalie heeft alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt voor deze balsem en dat is wel een fijn voordeel, je hebt dus niet het gevoel alsof je chemische ingrediënten aanbrengt op je lippen. Hij voelt echt heel zacht aan op de lippen en laat zich makkelijk uitsmeren.

Hij ruikt echt héérlijk en geeft een zacht tintje aan de lippen. Qua hydratatie moet hij wel zwaar onderdoen voor de andere twee producten in deze battle. Als je alleen last hebt van droge lippen die nog niet beschadigd zijn, dan is dit product zeker een topper. Bij écht beschadigde en doorgetrokken lippen zou ik eerder gaan voor de andere twee.

Score: 7/10

Kneipp Repair & Prevent lippenbalsem (shop hier)

Eigenschappen: Deze lipbalsem is 100% natuurlijk én ook nog eens volledig vegan. Hij bevat geen conserveringsmiddelen, minerale oliën, paraffine, siliconenoliën of kleurstoffen. Daardoor kunnen je lippen ook niet ‘verslaafd’ raken aan de lippenbalsem.

Prijs: € 5,99

Mijn review: Goedkoop wilt niet altijd zeggen dat iets slecht is en dat bewijst Kneipp zeker. Deze lippenbalsem voelt heerlijk aan op de lippen en maakt deze lekker zacht. Hij werkt herstellend, beschermend en verzorgend.

Score: 8,5/10

Maar wat is nu de beste lippenbalsem?

Het is lastig om een echte winnaar te kiezen aangezien ze allemaal zo verschillend zijn.

Als je puur naar prijs-kwaliteit kijkt, dan is die van Kneipp natuurlijk de beste lippenbalsem! Hij is echt wel heel erg goed en de fijne prijs maakt het alleen maar beter.

Toch zou ik zelf oor de Nuxe lippenbalsem gaan als absolute winnaar aangezien deze voor mij toch het beste resultaat geeft. Het hangt er dus een beetje vanaf van hoeveel geld je wilt spenderen!

Welke lippenbalsem lijkt jou het best? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

3 Comments

 1. Valerie
  February 9, 2018 / 12:11 pm

  Ik ben benieuwd naar die van de kruidvat!! Ik gebruik altijd hun natural lippenbalsem, maar misschien wordt het een keer tijd voor afwisseling.

 2. April 4, 2018 / 10:55 pm

  Die van Nuxe heb ik zelf al gehad en vond ik super maar bleef wel niet heel lang goed jammer genoeg!

 3. April 22, 2021 / 5:03 pm

  Bedankt voor deze review, super handig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?